Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Přidávám se k těm, kteří si neví rady s dnešním filmem a prosím o nápovědu :) díky
EDIT: díky - mám, zároveň bych chtěla poděkovat tvůrcům seriálového a filmového adventního kalendáře, že se nám posledních 23 dnů postarali o zábavu a taky ještě jednou díky všem za nápovědy. Užijte si Vánoce a zase za rok :-)
Tak i já prosím o nápovědu k dnešnímu filmu... Asi na to jdu ze špatného konce...
Děkuji.
EDIT: Tak už mi to došlo... Špatně jsem na to nešla, ale chtělo to nakopnutí.
Děkuji za nápovědu.
A samozřejmě děkuji tvůrcům za adventní kalendář.
Všem přeji krásné Vánoce.
Poradi mi niekto z dnesnym filmom? Diky =)
edit: dakujem za napovedy =)
děkuji za nápovědy :-)
A děkuji tvůrcům seriálového a filmového adventního kalendáře - lehké i těžké hádanky ...krásné svátky a šťastný nový rok :-)
Seriál mně naskočil hned, ale ten film... Mohu poprosit o nápovědu :)
Děkuji
EDIT: Konečně hotovo, vymyšleno to bylo skvěle :)
Adventní kalendáře jsem si užila a těším se zase za rok.
na dnešnu filmovu hadanku nepridem...poradi mi niekto ? ďakujem.
HOTOVO...dakujem Syrestesia
Tak mám vše vyluštěné. Děkuji tvůrcům za všechnu jejich práci na geniálních kalendářích!
Moc děkuji autorům za zpestření předvánočního času! Každý rok se na to těším :) A letos to bylo opravdu vydařené, zvládla jsem vše jen se dvěma nápovědami!
Pokud by chtěl někdo s něčím poradit, klidně pište :)
Tak dnešní seriálová hned, ale filmovou vůbec netuším. Nebylo by malinkaté nakopnutí? :-)
může mi prosím někdo poradit s dnešním seriálem?
edit: děkuji za nápovědu :)