Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
I já prosím o radu k dnešnímu seriálu
Raduju se, seriálovou mám vyřešenou, jdu opět bádat nad filmovou:)
Dneska až na druhý pokus, ale mám to. Teď jdu přemýšlet nad filmem. :)
Letos mě filmové nejdou.Koukam na to už od pulnoci a tolik možností co jsem vyzkoušel a nic. Takže prosím hodnou duši která mě pomůže.
Tak jsem to s 20. vzdala a poprvé musela poprosit o radu, tímto děkuji O. Benson ;) Obávám se, že za pár hodin budu stejně muset řešit i dnešní filmovou, ale to ještě zkusím...
Přeji všem na SZ krásné a pohodové svátky a děkuji, moc děkuji za adventní kalendář :) Neumím si představit, kolik práce a času to stálo. Budu se těšit za rok zas.
Poradí někdo prosím se seriálem? Jsem schopná složit slovo, ale dál nevim, od čeho se odpíchnout. :/
EDIT: Tak tohle bz mi nedošlo :D Díky moc
mohu poprosit o nakopnutí k filmové hádance, při pečení vánočky mi to moc nemyslí:)
EDIT: děkuji moc za nápovědu, filmovou už mám
Chtěla bych tímto poděkovat za adventní kalendáře. Letos mi to šlo líp jak vloni. S nápovědou jen jedna seriálová a jedna filmová. Za ty dvě nápovědy moc děkuji. Jdu dělat vánočku. Krásné Vánoce všem
Ahoj, prosím o radu k 20, zelené kdovíco, díky