Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sakra, myslel jsem si, že to letos zvládnu bez nápovědy, ale bohužel, dnešní film to zkazil... Mohl by mě někdo prosím popostrčit? Jinak bych chtěl poděkovat za další skvělý kalendář a vlastně i celý rok! Bylo to perfektní jako vždy a už teď se těším na další rok! :)
Edit: Hotovo, perfektně vymyšlené, tleskám :D
Seriál jednoduchý, ale prosím o nápovedu k filmu.
Vďaka nápovede, mám aj film :)
Letos na kalendář vůbec nemám čas, a vůbec mi to nepřemýšlí, jsem už bezradná. Prosím o radu s 10, 16, 17, 18, 22, 23. Děkuji.
Tak nakonec nezbývá, než poprositi o nápovědu k dnešnímu filmu. Děkuji
EDIT: Velké díky Radek4044 za pomoc
Môžem poprosiť o nápovedu k dnešnému filmu?
Edit: Díky!
poslední dva seriály a dnešní film se vůbec nechytám...
asi už můj mozek funguje jen ve vánočním režimu a nechce fungovat..
nakopl by mě někdo prosím?
prosím nápovedu k filmovým hádankám 20 a 23 :) vopred vďaka
Edit: mám :)
moc prosím o radu k dnešní, předvčerejší a tý před tím, nějak toho bylo přes tejden moc, nahromadilo se mi to a ted uz mě fakt nic nenapadá. děkuji
Tak seriálová byla hned, ale s filmovou už jsem si skoro začala rvát vlasy. A užuž jsem se chystala napsat si o první letošní nápovědu, když mě to osvítilo. Long story short, letos mám všechno bez nápovědy, ale občas to teda byl boj! :D
Chtěla bych tvůrcům obou kalendářů moc poděkovat - tohle bylo mnohonásobně lepší než nějaká hloupá čokoláda (tu jsem užírala při luštění, ale na tu radost z vyřešené hádanky to nemělo)! Už se zase nemůžu dočkat příštího roku!
Veselé Vánoce všem!