Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohla bych poprosit o nápovědu k seriálům 10.,11.,13., 16.-18.,21.a 22.? Děkuju :)
Edit: díky nápovědě mám všechny seriálové, kromě 20., protože jsem jí zaměnila za 21., takže kdyby tady byla hodná duše a poradila s poslední, tak bych byla moc ráda :D
Diky za krasny adventni kalendar :) letos pecicka, sice jsem nedala filmový telefon a dnesek,ani po napovede.. ale treba mi to ještě sepne :D diky vsem a krasne svatky
Mohla bych poprosit o nakopnutí? už mi to po celém dni v práci nemyslí :( Děkuju
EDIT: Děkuji všem o správné nakopnutí :)
Můžu poprosit o radu k dnešnímu okénku jak serialovému tak filmovému :) děkuji
Tak je to tu...mám všechno, celý měsíc jsem žila bez nápověd, ale ten telefon prostě nedokážu vykoukat. Se sklopenými uši tedy prosím o nápovědu k filmu ze dne 14.12. Děkuji mockrát!
EDIT: po nápovědě konečně vyřešeno, měla jsem celou dobu správně pojmenované plusko, ale ten konec mi týden nešel doladit :D
Poslal by mi prosím niekto nápovedu k dnešnej serialovej a filmovej a včerajšej serialovej hádanke?? :)
Prosím ještě o nakopnutí k seriálové 17 a 22, vůbec netuším, co bych tam měl hledat...
Prosím o nápovědu k seriálu 22. Děkuju, pořád mi to nedochází :D
Edit: Už to mám, děkuju. :)
Už nevím na co koukat. Mohl by mi někdo prosím lehce naznačit co s dnešním filmem? Díky