Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak taky prosim o napovedu k dnesnimu filmu moc diky a dekuji i za uzasne a nekdy hrozne iritujici adventni hadanky :-)
Edit: mam a moc dekuji za napovedu
Také se přidávám s prosbou o nápovědu k dnešnímu filmu. Vůbec se nechytám.
Edit: Tak už to mám! Díky za nápovědy. Skvěle vymyšlené :)
Ani za milion let bych dnešní hádanku bez pomoci neodhalila :D opravdu geniální provedení :D děkuji tímto všem, kteří mi letos radili a nakopavali mě a zároveň obrovský dík patří tvůrcům kalendáře, děkuji za zpříjemnění čekani na Ježíška :) snad se uvidíme zase za rok v novém fóru :) přeji všem krásné a Veselé Vánoce a úspěšný první krok do nového roku :)
Zdravím, můžu poprosit nápovědu k dnešnímu filmu? (23.12.) pěkně prosím :)
Prosím, poradí někdo s dnešním filmem? Pěkně prosím...
Edit: No do pr... Děkuji za radu, bez té bych tohle fakt nedala :D
tak i já přicházím s prosíkem o nápovědu k dnešní filmové hádance, celý den přemýšlím a nic :-)
edit: hotovo, děkuju za pomoc, vlastně to bylo úplně evidentní, ale já v tom zas hledala jadernou fyziku :D a ještě navíc můj milovaný film :-)
jinak přeju všem na SZ krásné vánoce a děkuju za adventní kalendáře, seriálový se mi líbil o chlup více, ale zábava je luštit oba :-) už se těším na další rok
Tak letos na 39. Tradičně moc děkuji za kalendář, byl skvělý!
Děkuji za další skvělý prosinec plný hádání. Kupodivu jsem letos nepotřebovala tolik nápověd jako minulé roky :D a dnešní filmová byla také hezká :)
Tak letos už to vzdávám a moc prosím o nápovědy k seriálovým okýnkům: 10, 17, 20, 21 a 23. Předem díky :)
EDIT: tak už mám také všechno :) díky moc za nápovědy :)
Tak už mám všechno, tento rok mi to dalo opravdu zabrat (někdy bych na to bez nápovědy nepřišla a někdy jsem dost přemýšlela i s nápovědou :D ), hlavně proto, že jsem neměla pořádně čas si k tomu sednou. Ale letos opravdu povedené. Děkuji.