Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tento rocnik ma tesi, ze som nepotreboval ani jednu napovedu :) (23 pokusov:P) Dikes SZ, za dalsi skrasleny advent! :) a vlastne dnes je este film, ale len ez pz :D
A filmová poslední vyluštěná :)
Mi bude zase rok chybět to hádání. A 33 pokusů? Když si vzpomenu na tu stovku první rok... :D
Jen malá připomínka k trofeji: Je Advent 2017. :D Já vážně hledala, kam se mi jedna trofej schovala, než mi došlo, že je to špatně. :D
Děkuji tvůrcům za hádánky, byly jako vždy povedené, a přeji všem Veselé Vánoce. :)
Poprvé na 23 pokusů... no paráda ;-)
u filmu jich ale bude o dost víc...
24 políčko u filmů je milé překvapení :-)
dakujem za skvele hadanky (az na 1-2 vynimky
Wow 27 pokusů ☺ to jsem se o hodně zlepšila..musím se pochválit. Děkuju tvůrcům zase za snahu a ochotu tuhle zábavu pro nás dělat a doufám, že příští rok budeme hádat znova. Děkuju a všem přeji krásné Vánoce☺
diky za skvele hadanky, ze ale nektere pekne potrapily :) uz se tesim zase pristi rok :) ... jen dotaz: proc je na trofeji Advent 2018?
MOc prosím potřebuju poradit se serialovou hadankou z 16., a s filmovyma z 13., 20. a 23.
Jak mně tohle bude chybět :(
Díky moc!! :)
Prosím někoho o radu na včerejší film :)) už mi chybí jen ten :)) předem moc děkuji