Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2017

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
24. 12. 2017 / 01:09:49 (před 6 roky)
off

Pohodové Vánoce všem a autorům hádanek dík za zpestření prosice! :-)

Daniela
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
24. 12. 2017 / 01:49:06 (před 6 roky)
off

23 pokusov. Nice :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 12. 2017 / 01:59:02 (před 6 roky)
off

98 pokusov je dôkaz, že som poctivo hľadala a skúšala. Niektoré až moc, bo niektoré, ako napr. prvú a poslednú som dala z voleja. :)

Šťastné a veselé.

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
Romi
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
24. 12. 2017 / 02:07:37 (před 6 roky)
off

Ďakujem za krásne seriálové hádankové adventné obdobie a teší ma mojich 35 pokusov :) Prajem Vám všetkým krásne Vianoce plné lásky a spokojnosti, prežité v zdraví a v kruhu najbližších :)

wanilka30
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
24. 12. 2017 / 05:59:36 (před 6 roky)
off

Děkuji tvůrcům, bylo to perfektní. Krásné vánoce všem. PS:27 pokusů, to není věru zlé.

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
24. 12. 2017 / 06:04:24 (před 6 roky)
on

Ještě jednou děkuji tvůrcum za krásné spestreni adventu. Fakt jsem si luštění užila, krásných 23 pokusů, vzhledem k tomu že je u mě těhotenská demence na postupu jsem na sebe fakt pyšná :-D. Všem přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok

Syrestesia
Uživatel od první verze | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
24. 12. 2017 / 07:07:40 (před 6 roky)
off

Přidávám se k díkům autorům. Letos to byl smutný rok, protože jsme měli úmrtí v rodině, ale kalendář mi trochu pomohl, odpoutat se od chmurných myšlenek. Potěšilo mě, že se v něm objevily některé mé oblíbené seriály, třeba "dvojče hrášku" nebo "hlava nad zeměkoulí", ale každý rok čekám, kdy se tam konečně dostane Sandokan. Berte to jako výzvu do příštího roku. :-)
Krásné Vánoce a šťastný rok 2018 vám všem.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 12. 2017 / 07:10:19 (před 6 roky)
off

Filmová 24 je milé překvapení, škoda, že do večera nevydržela ;-)
Moc děkuji autorům za skvělé hádanky. Pohodové Vánoce všem.

smrk15
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 12. 2017 / 07:15:01 (před 6 roky)
off

Tak filmová na rozlučku byla rychlovka. Obrovské díky za oba kalendáře. Pokusů strašně moc, ale na první ročník dobrý.

You look sad. Don't be.
dinko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 12. 2017 / 07:21:32 (před 6 roky)
off

tak vsem preji krasne vanoce a stastny novy rok .. tvurcum dekuji za vyborne zpracovani a zpestreni adventu... filmova je dneska lehounka... tak zas o rok .. vy serialovi maniaci ))))

dinko