Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pohodové Vánoce všem a autorům hádanek dík za zpestření prosice! :-)
23 pokusov. Nice :D
98 pokusov je dôkaz, že som poctivo hľadala a skúšala. Niektoré až moc, bo niektoré, ako napr. prvú a poslednú som dala z voleja. :)
Šťastné a veselé.
Ďakujem za krásne seriálové hádankové adventné obdobie a teší ma mojich 35 pokusov :) Prajem Vám všetkým krásne Vianoce plné lásky a spokojnosti, prežité v zdraví a v kruhu najbližších :)
Děkuji tvůrcům, bylo to perfektní. Krásné vánoce všem. PS:27 pokusů, to není věru zlé.
Ještě jednou děkuji tvůrcum za krásné spestreni adventu. Fakt jsem si luštění užila, krásných 23 pokusů, vzhledem k tomu že je u mě těhotenská demence na postupu jsem na sebe fakt pyšná :-D. Všem přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok
Přidávám se k díkům autorům. Letos to byl smutný rok, protože jsme měli úmrtí v rodině, ale kalendář mi trochu pomohl, odpoutat se od chmurných myšlenek. Potěšilo mě, že se v něm objevily některé mé oblíbené seriály, třeba "dvojče hrášku" nebo "hlava nad zeměkoulí", ale každý rok čekám, kdy se tam konečně dostane Sandokan. Berte to jako výzvu do příštího roku. :-)
Krásné Vánoce a šťastný rok 2018 vám všem.
Filmová 24 je milé překvapení, škoda, že do večera nevydržela ;-)
Moc děkuji autorům za skvělé hádanky. Pohodové Vánoce všem.
Tak filmová na rozlučku byla rychlovka. Obrovské díky za oba kalendáře. Pokusů strašně moc, ale na první ročník dobrý.
tak vsem preji krasne vanoce a stastny novy rok .. tvurcum dekuji za vyborne zpracovani a zpestreni adventu... filmova je dneska lehounka... tak zas o rok .. vy serialovi maniaci ))))