Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
98 pokusů :-)))
Výborný adventný kalendár :) Ďakujeme za hádanky a želám všetkým Veselé Vianočky :) :)
Děkuji tvůrcům za zpříjemnění prosince a Všem přeji krásné svátky.
Diky za krasne vanocni hadani. Je tu nekdo kdo nezdobi strom a necpe se cukrovim a poradi mi s filmem?
Edit: diky moc nepovedam, a diky moc za krasne hadanky. Uzijte si Vanoce :)
Díky všem tvůrcům za adventní kalendář, jako každoročně se moc povedl. Některé odpovědi napadnou člověka na první pohled, některé jsou správně záludně skryty a chce to minuty dumání, takže se člověk opravdu zabaví a často ve výsledku i pobaví
Jen škoda, že mi přijde, že každý rok ten kalendář uteče rychleji a rychleji...
Je tu někdo, kdo by mi poradil se včerejší hádankou? Prosím prosim, když jsou ty Vánoce :))
Tak 38 pokusů, to není zlý:) Moc děkuju za skvělé hádanky, opravdu se letos povedly. Krásné prožití svátků.
33 pokusů, oproti loňskému roku je to pokrok :D
Děkuji za krásné nadávky a přeji všem šťastné a veselé Vánoce !
Sice mi ještě chybí filmová 23., ale taky se přidávám se svými díky. Kalendář byl skvělý!
Moc děkuji za prosincovou zábavu - bohužel, stále se mi nepodařilo pokořit jedenáctku, nebyl by nějaký hodně velký kopanec? O:-) Zatím je to 32 pokusů, bohužel k jedenáctce nejsou ani nápady...:D
(Jo a filmová? Tak tam jsem totálně ztracená, tam mi chybí tak půlka, ale to mě zas tak netíží.)
Jinak přeji všem krásné a klidné vánoce! :))