Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Díky za super adventní kalendář. Letos jsem ho otevíral poprvé, takže 36 pokusů není zas tak špatný výsledek.. budu se těšit na příští rok.
P.S.: Pokud by někdo něco neměl, dejte vědět - rád poradím :)
Dnešní filmová mě potěšila a dokonce byla i lehoučká. :D
Chci moc poděkovat za letošní opětovný kalendář a doufám, že příští rok si budeme moci zkrátit prosinec podobným způsobem. :)
Přeju všem šťastné a veselé Vánoce! :)
Ahoj, byl by někdo tak hodný a napověděl by mi k hádankám 8, 9, 10, 12, 13, 15 a 23?
Jinak bych taky chtěla moc poděkovat za letošní kalendář a popřát pěkné Vánoce. :)
Tak jsem všechny seriálovky nakonec vyluštil bez nápovědy, ale filmové mě letos nějak trápí. Mohl by mi prosím někdo napovědět k filmové 23?
Moc díky! :)
Nazdar všetci Seriálzoňáci a hlavne autori adventného kalendára.
ďakujem za skvelý advent, niektoré boli haluz, niektoré hardcore a niektoré piece of cake.
Chcem Vám všetkým popriať šťastné a veselé vianoce , kľud , pohodu a pokoj
s pozdravom
Michal
Tak už to vzdávámm a kdyby si někdo našel čas a pomohl mi s hádankou 17, byla bych moc ráda.
Přeju vám všem krásné svátky :)
Milí geniální tvůrci tohoto naprosto nejbáječnějšího adventního kalendáře, velmi vám děkuji za chvíle opojné radosti (to, když se dařilo na první šup) i za chvíle bezmocné tuposti (to, když jsem zoufale slepě zírala před sebe, případně mlátila hlavou o stůl). Vaše skvělé hádanky jsou věc, na níž se celý rok tetelivě těším! Děkuju a přeju vám krásné bezpohromové svátky a bezva rok 2018!
niekto nápovedu k dnešnému filmu? :(