Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohl by mě někdo u dnešní hádanky, prosím, nějak nakopnout? Jsem ztracená :D
Edit: Děkuji, vyřešeno.
Mohla bych poprosit o nápovědu k dnešní serialový i filmový hádance? Díky ;)
Nakonec uhodnuto, ale pro mě neznámý seriál. Takže jsem si říkala, co mi to vychází a vůbec mě to netrkalo.
Překvapilo mě, že hlavní postavu v tomhle seriálu hraje herec, který je, dle mého názoru, hodně známý.
Natynka23 napsal(a):
Mohla bych poprosit o nápovědu k dnešní serialový i filmový hádance? Díky ;)
Já se divím, že zrovna Ty to nevíš :)
Mohu též poprosit o nápovědu?
Za hodinu už musím být někde jinde a místo toho, abych něco začala dělat, tak jen koukám na hádanku a jsem frustrovaná čím dál tím víc... :(
EDIT: sekundu na to, co jsem požádala o nápovědu, mi to trklo...
Taky prosím o naťuknutí. Ráno nic a teď nic na druhou. Díky.
Edit: Hotovo, díky moc.
Taky moc prosím o nápovědu. Předem děkuji.
No hurá, toto trvalo, že já se z těch minulých let ještě nepoučila, pořád tam hledám něco, co tam není - skvělá hádanka. Budiž mi omluvou, že jsem o tomto seriálu ještě neslyšela. Ale teď mám chuť se na něj podívat.
Zato filmová byla vyluštěná dřív, než jsem stihla pořádně zaostřit. Přesně tohle jsem totiž psala nedávno na tabuli svým žákům :-). Jen v jiné souvislosti.
...o řádné nakopnutí do příslušných partií, fakt se dneska nechytám a určitě v tom hledám nějakou zákeřnou složitost, která tam není.