Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnešní těžší, pořád se mi nedařilo dotáhnout. Polovinu jsem věděla, ale pořád mi to tam nějak nepasovalo, tak jsem to zkusila a bylo to ono. To T=T mi došlo až po vyluštění.
přiznám se, že dnes opravdu nevím, může mi, prosím, někdo poradit?
Dobre tohle bylo opravdu zaludne a fakt netusim jak jsem to dala, zkusila jsem prvni co mi dal naseptavac a ejhle, hlavne se me nikdo neptejte o radu :D pac bych nevedela jak pomoct sama jsem jeste v lese :D Kdyby se nejake dobre dusi chtelo do zpravy mi vysvetlit jak logicky (ne jenom stestim) dojit k vysledku budu rada :)
Tak dneska se motám v kruhu, mohl by mě prosím někdo v SZ naťuknout? Díky :)
prosím, prosím... ráno jsem koukla - nevím, celý den v práci nad tím přemýšlela, večer jsem se koukla znovu - stále nevím.
Asi na to koukám špatně, ale jsem už opravdu zoufalá. Prosím o nakopnutí - ale vážně jen nakopnutí..
Děkuji
Tak zatím bez nápovědy :)
I když dneska jsem na to přišla vlastně náhodou, a až pak mi došlo, jak k řešení dospět :))
Ahoj nemohla bych taky poprosit o nakopnutí?? Dneska mi to dá sakra zabrat, nějak se s tím trápím od rána. Moc díky
Muze mi prosim nekdo napovedet filmovou z 2-hého porosince...vsechny jsem mela napoprvy,ale tuhle ne a ne uhodnout...predem diky
lidi, tak já jsem si teda dal nápovědu do profilu :)