Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
U filmové jsem si říkala, že to přece nemůže být ono a vono bylo.. U seriálové chvilkový zásek, než mi to došlo, ale rozhodně lehčí než včera.. nezlobila bych se, kdyby to tak zůstalo :D.
Triviální. Dobrou noc :D
Hotovo! Dneska opravdu lehké :)
Je to zatím nějaký podezřele lehký. Čekám, kdy přijde zrada :D
litllewitch napsal(a):
Je to zatím nějaký podezřele lehký. Čekám, kdy přijde zrada :D
Pro mě přišla už včera :D.
Zatial mi to pride dost lahke, som zvedava ci budu aj zapeklitejsie okienka :-)
Ok, teď jsem strávila asi pět minut jen tím, že jsem přemýšlela, co to bude, že to přece nemůže být tak lehký. A ono jo. :D
to je fakt záhadný, že mi letos ty seriálové hádanky jdou tak rychle, ale nestěžuju si, to nejtěžší určitě ještě přijde a taky si aspoň říkám, jak jsem se po loňském roce zlepšila.. aspoň si to tedy namlouvám :D :D
Zatiaľ som spokojná a o názvoch seriálov som mala aspoň aké také povedomie. Celkom ma tohtoročné hádanky zatiaľ tešia, lebo sa dajú relatívne dobre uhádnuť, logicky sa k nim prepracovať alebo prípadne domyslieť. A tie filmové sú ešte ľahšie. :) No už teraz bojím bojím, čo nás čaká nabudúce.
Minulý rok jsem tu byl nový. Uhádl jsem sotva pět věcí. Letos to jde jedna radost :)
Ale mám vážný dotaz. KFILMU.NET se musím přihlásit? Po uhádnutí otázky tady kliknu na přesměrování a uhádnu i tam. Kalendář na den zezelená, ale další den ho mám opět šedý a musím hádat znovu...