Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No, tak už to teda taky mám, ale no... zdá se mi to poněkud nešťastně zvolené :D to, co to v tom je, vidím spíš teď, protože to vím, než že bych to opravdu byla schopná v tom vidět :D
BuBBleS napsal(a):
a je to tam. zase jeden ze seriálů v mé topce.
Ve vypisu ani hodnoceni ho nemas ... :) T
prosím o malé nakopnutí děkuji
No všichni píšete jak je to jednoduché, ale pro někoho je to složitější, pokud neumí dobře cizí řeči, musí víc tápat a zkoušet, letos mě seriálové dost utápějí, ale nakonec po delším zkoušení to mám, filmové mám hned.... :-)
Obě dnešní opět během chvilky, pěkné hádanky. :)
CrazyGeek napsal(a):
Minulý rok jsem tu byl nový. Uhádl jsem sotva pět věcí. Letos to jde jedna radost :)
Ale mám vážný dotaz. KFILMU.NET se musím přihlásit? Po uhádnutí otázky tady kliknu na přesměrování a uhádnu i tam. Kalendář na den zezelená, ale další den ho mám opět šedý a musím hádat znovu...
Pokud chceš ukládat stav, tak jo.
Dneska super vymyšleno fakt jednoduché :-D navíc můj zamilovaný :-)
Jen co si napíšu o nápovědu tak mi to dojde :-)
verarenak napsal(a):
No všichni píšete jak je to jednoduché, ale pro někoho je to složitější, pokud neumí dobře cizí řeči, musí víc tápat a zkoušet, letos mě seriálové dost utápějí, ale nakonec po delším zkoušení to mám, filmové mám hned.... :-)
Souhlasím, ale od toho je vyhledávač - dneska jsem ho skoro zavařila, protože mozek nějak nechtěl naskočit a oči tam neviděly to, co vidět měly. Nakonec docela prosté, filmová mnohem lehčí :-)