Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Heh, kdo říká, že advent nesežeru hned po půlnoci :D? Posledně jsem ho vykuchala a sežrala rovnou na posezení, políčka nepolíčka :D. Jinak filmová dneska jednoduchá, u té seriálové jsem měla docela zvláštní myšlenkové pochody (aneb kdo by řekl, že existuje tolik seriálů, kde se dané slovo vyskytuje :D), ale nakonec mi to po pár vteřinách taky docvaklo :D. Ale jak se znám, tak to nebude dlouho trvat a budu vás proklínat až do horoucích pekel :D.
Fruiko napsal(a):
Tak to si zadala buď ten blbější nebo žiješ v nějaký bublině.
Proč by měla žít v bublině? Jen protože neslyšela o nějakém seriálu? Já o něm taky neslyšel, taky žiju v bublině? Ale uhodl jsem to, někteří hold nečučí na seriály v TV nebo se o ně vůbec nezajímají.
Fruiko napsal(a):
Tradá. Oficiální vlákno k adventnímu kalendáři.
Od loni se nic nezměnilo. Jen jste chytřejší, takže vám všechno připadá lehčí. :-) Tak jako tak mějte ohled na nováčky a zabedněnce. A pěkně je potrapte. Protože je jasné, že vy jste to dali 6 sekund po půlnoci. Asi.
Koukám, že od loni se tvé chování nezměnilo. Míra inteligence se rovná tomu, jak to člověku dalo zabrat? Když na to nepřijdu hned o půlnoci jsem zabedněnec? Některým to trvá hold dýl, urážet je tady nemusíš. Tvé chování mě každý rok irituje vážně
Seriálová během sekundy, ale ta filmová to bude něco...
Snad vás to bude letos bavit aspoň tak, jako minulej rok :)
...a je to tam, napoprvé seriálová i filmová. Až je mi to podezřelé :) Díky a už se těším na zítra!
tak takúto hlášku mi ešte nedalo - uznávame, ale nemysleli sme tento seriál
Hurá, už je to tady, těšila jsem se ;o). Dneska lehký, ale to se jistě změní...
Tak dneska na první dobrou! Těším se na další dny. :)