Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jupí ani nevím jak dneska na poprvé, tak ještě seriál .o)
dnes nad moje sily... pomoooc
edit - dakujem za nakopnutie. bez toho pre mna neriesitelne.
Polhodinu som to skúšala s úplne iným slovom kým mi nedockvaklo že tam sedí ešte aj niečo iné :D. Zaplo mi síce až po polhodine, ale zaplo! :D Juch.
Mimochodem, existuje i seriál "scarlet and black" přímo ve Vaší databázi, u kterého nevidím důvodu, proč by měl být nesprávně. Ano, **** je sice přesnější a více sedí na obrázek, ale přece jenom...
retaur napsal(a):
Mimochodem, existuje i seriál "scarlet and black" přímo ve Vaší databázi, u kterého nevidím důvodu, proč by měl být nesprávně. Ano, **** je sice přesnější a více sedí na obrázek, ale přece jenom...
Přesně tak, trochu mě mrzí že jsem si na tom vyplýtvala pokus a nepřijde mi to úplně fér ;)
Brnkačka :D stále každým dňom nechápem prečo mi je to (zatiaľ) také ľahké všetko..či som sa už naučila na predošlých rokoch ako tie hádanky fungujú, alebo to má len navodzovať pocit bezpečia, a potom nám zavaria mozgy z nasledujúcich dní :D :D
Mithrilien napsal(a):
Přesně tak, trochu mě mrzí že jsem si na tom vyplýtvala pokus a nepřijde mi to úplně fér ;)
Zas není důvod tu naříkat jak kdyby se kvůli tomu že to nemáte na první pokus hroutil svět :D
sisa140 napsal(a):
Zas není důvod tu naříkat jak kdyby se kvůli tomu že to nemáte na první pokus hroutil svět :D
Jestli ti tenhle povzdech přijde jako nářek nad koncem světa, tak ti závidím přebujelý smysl pro drama :D
Nicméně hraju od prvního ročníku adventu na SZ a jestli se nepletu tak už jednou podobná situace nastala a chybné pokusy (které vlastně chybné nebyly, dávaly smysl) se po námitkách dodatečně nulovaly. Však se ty pokusy na první dobrou taky počítají do statistik ;)
Čímž neříkám, že je to nutné nějak řešit, jen spolu s retaurem poukazujeme na lehké přehlédnutí ze strany SZ.
Mithrilien napsal(a):
Jestli ti tenhle povzdech přijde jako nářek nad koncem světa, tak ti závidím přebujelý smysl pro drama :D
Nicméně hraju od prvního ročníku adventu na SZ a jestli se nepletu tak už jednou podobná situace nastala a chybné pokusy (které vlastně chybné nebyly, dávaly smysl) se po námitkách dodatečně nulovaly. Však se ty pokusy na první dobrou taky počítají do statistik ;)
Čímž neříkám, že je to nutné nějak řešit, jen spolu s retaurem poukazujeme na lehké přehlédnutí ze strany SZ.
Tak já bych řekl že je to spíše věc názoru mě to ten váš seriál nepřipomíná než jste to zmínili :)
fuha tak dneska ste mi zavarili :( ale nakoniec som to nejak dokopala, sranda, že ma to ani nenaviedlo, že idem dobrým smerom :/ nevadí je to tam aj keď nie na prvý pokus.
Ako tu už bolo spomenuté aj mňa presne napadol ten serial "Scarlet and Black" a viac mi to tam pasuje, ale nevadí nezúfam, prišla som na to juchú :D