Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2017

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
5. 12. 2017 / 10:45:16 (před 6 roky)
off

Jupí ani nevím jak dneska na poprvé, tak ještě seriál .o)

Jenny
jufo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 12. 2017 / 11:07:06 (před 6 roky)
off

dnes nad moje sily... pomoooc

edit - dakujem za nakopnutie. bez toho pre mna neriesitelne.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 12. 2017 / 11:24:19
Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 12. 2017 / 11:18:52 (před 6 roky)
off

Polhodinu som to skúšala s úplne iným slovom kým mi nedockvaklo že tam sedí ešte aj niečo iné :D. Zaplo mi síce až po polhodine, ale zaplo! :D Juch.

retaur
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
5. 12. 2017 / 11:19:15 (před 6 roky)
off

Mimochodem, existuje i seriál "scarlet and black" přímo ve Vaší databázi, u kterého nevidím důvodu, proč by měl být nesprávně. Ano, **** je sice přesnější a více sedí na obrázek, ale přece jenom...

Mithrilien
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 12. 2017 / 11:25:36 (před 6 roky)
off
retaur napsal(a):

Mimochodem, existuje i seriál "scarlet and black" přímo ve Vaší databázi, u kterého nevidím důvodu, proč by měl být nesprávně. Ano, **** je sice přesnější a více sedí na obrázek, ale přece jenom...

Přesně tak, trochu mě mrzí že jsem si na tom vyplýtvala pokus a nepřijde mi to úplně fér ;)

Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
5. 12. 2017 / 11:26:02 (před 6 roky)
off

Brnkačka :D stále každým dňom nechápem prečo mi je to (zatiaľ) také ľahké všetko..či som sa už naučila na predošlých rokoch ako tie hádanky fungujú, alebo to má len navodzovať pocit bezpečia, a potom nám zavaria mozgy z nasledujúcich dní :D :D

ghostriderrcz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 12. 2017 / 11:29:06 (před 6 roky)
off
Mithrilien napsal(a):

Přesně tak, trochu mě mrzí že jsem si na tom vyplýtvala pokus a nepřijde mi to úplně fér ;)

Zas není důvod tu naříkat jak kdyby se kvůli tomu že to nemáte na první pokus hroutil svět :D

Mithrilien
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 12. 2017 / 11:37:16 (před 6 roky)
off
sisa140 napsal(a):

Zas není důvod tu naříkat jak kdyby se kvůli tomu že to nemáte na první pokus hroutil svět :D

Jestli ti tenhle povzdech přijde jako nářek nad koncem světa, tak ti závidím přebujelý smysl pro drama :D
Nicméně hraju od prvního ročníku adventu na SZ a jestli se nepletu tak už jednou podobná situace nastala a chybné pokusy (které vlastně chybné nebyly, dávaly smysl) se po námitkách dodatečně nulovaly. Však se ty pokusy na první dobrou taky počítají do statistik ;)

Čímž neříkám, že je to nutné nějak řešit, jen spolu s retaurem poukazujeme na lehké přehlédnutí ze strany SZ.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 12. 2017 / 11:37:57
ghostriderrcz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 12. 2017 / 11:56:50 (před 6 roky)
off
Mithrilien napsal(a):

Jestli ti tenhle povzdech přijde jako nářek nad koncem světa, tak ti závidím přebujelý smysl pro drama :D
Nicméně hraju od prvního ročníku adventu na SZ a jestli se nepletu tak už jednou podobná situace nastala a chybné pokusy (které vlastně chybné nebyly, dávaly smysl) se po námitkách dodatečně nulovaly. Však se ty pokusy na první dobrou taky počítají do statistik ;)

Čímž neříkám, že je to nutné nějak řešit, jen spolu s retaurem poukazujeme na lehké přehlédnutí ze strany SZ.

Tak já bych řekl že je to spíše věc názoru mě to ten váš seriál nepřipomíná než jste to zmínili :)

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
5. 12. 2017 / 12:10:26 (před 6 roky)
off

fuha tak dneska ste mi zavarili :( ale nakoniec som to nejak dokopala, sranda, že ma to ani nenaviedlo, že idem dobrým smerom :/ nevadí je to tam aj keď nie na prvý pokus.
Ako tu už bolo spomenuté aj mňa presne napadol ten serial "Scarlet and Black" a viac mi to tam pasuje, ale nevadí nezúfam, prišla som na to juchú :D

Bee Doo, Bee Doo