Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já mám radost, když vůbec uhádnu, víc nechci:D
sisa140 napsal(a):
Tak já bych řekl že je to spíše věc názoru mě to ten váš seriál nepřipomíná než jste to zmínili :)
To, že název jiného seriálu jde aplikovat na aktuální rébus není "věc názoru", ale fakt :D
Nicméně jediní relevantní lidé, kteří se k tomu mohou vyjádřit (pokud budou chtít), jsou tvůrci kalendáře. A já na tom nijak netrvám, to je fakt na nich :)
Pokud někdo poradí dnešek, budu ráda.
edit - vyřešeno
Minulé 4 mám, tak pokud někdo potřebuje nakopnou, tak se ozvěte.
Zatím pěkně vymyšlené i zpracované, vážně díky. Těším se na další...
Pomůže prosím někdo? Napadá mě jen Scarlet and Black, to to ale není.
Díky.
retaur napsal(a):
Mimochodem, existuje i seriál "scarlet and black" přímo ve Vaší databázi, u kterého nevidím důvodu, proč by měl být nesprávně. Ano, **** je sice přesnější a více sedí na obrázek, ale přece jenom...
Nebylo by to úplně dobře. Bylo by to jako popsat jen 90 % obrázku.
Ahoj, mohla bych prosím poprosit o nějaké nakopnutí ke včerejší hádance? Připadám si fakt hloupá, ale už jsem z toho opravdu zoufalá.. Případně moc děkuju :)
EDIT: Tak už mám vyřešeno, mockrát děkuju.. Zajímavý, že jsem si říkala, že tohle to určitě nebude :D Jdu si dát pořádnej face slap -.-
Tak, to bylo opravdu těžké (alespoň pro mě :D). Jako, je to logické, ale i částečně matoucí. Jsem zvědavý na zítřejší.
Zatím plný počet, překvapivě.
Nabízím pomoc, kdyby někdo chtěl.
Prosím o nakopnutí k dnešní hádance. Díky :)
Edit: Už vyřešeno. Ta věc s červenou mě napadla, ale na tu černou bych bez nápovědy asi nepřišel.