Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Klidně napište, když budete chtít poradit. :)
Já když to ráno viděla, tak mě jako první napadl Stendhalův román Červený a černý, tak kouknu, zda k tomu neexistuje seriál a ono ano - Scarlet and Black a překvapivě to tam nesedělo, takže jsem to naštvaně zavřela. Teď večer na to koukám znova a docvaklo mi to, ale přijde mi, že je to hodně abstraktní ve smyslu toho, že ta druhá část názvu seriálu nemusí mít zrovna tuhle barvu (v kontextu seriálu ano, ale na obecné úrovni ne) a víc mi na takhle nakreslenou hádanku sedí seriál Scarlet and Black.
Mohl by mi někdo poskytnout nápovědu? Já to nemůžu rozlousknout...
Edit: Vyřešeno, děkuji. Nakonec to bylo jednoduché, jen jsem si to neuvědomila. :)
Moreene napsal(a):
Já když to ráno viděla, tak mě jako první napadl Stendhalův román Červený a černý, tak kouknu, zda k tomu neexistuje seriál a ono ano - Scarlet and Black a překvapivě to tam nesedělo, takže jsem to naštvaně zavřela. Teď večer na to koukám znova a docvaklo mi to, ale přijde mi, že je to hodně abstraktní ve smyslu toho, že ta druhá část názvu seriálu nemusí mít zrovna tuhle barvu (v kontextu seriálu ano, ale na obecné úrovni ne) a víc mi na takhle nakreslenou hádanku sedí seriál Scarlet and Black.
Fruiko už psal, že každému kdo dal scarlet and black odecetli jeden špatný pokus :-)
Zli_ne_čka napsal(a):
Fruiko už psal, že každému kdo dal scarlet and black odecetli jeden špatný pokus :-)
Tak to je docela vtipný, protože já jsem to zkoušela nejmíň čtyčikrát a rozčilovala jsem se, že to tam nejde :)
dnes taky lehké
Opět brnkačka :D
Dneska hotovo. :)
Mám to! Skoro už jsem vytahovala svojí slepou mapu ze školy. :D:D