Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnešná seriálová bola zatiaľ najťažšia ale ťažká vlastne nebola. A filmová je veľmi ľahká.
Můžu poprosit o nakopnutí k dnešnímu seriálu? Já jsem fakt ztracená :D
tak dnes mi to taky nezapíná, už vymýšlím blbosti :)) nakopne mě někdo, prosím?
myslím dnešní serialovou :D
foruska napsal(a):
Není to urážlivý, je to víc pravdivý, než se zdá:D
Jak se to vezme :D pravdivý, smutný a trochu "trefně" vybrané :D ale stejně jsem se urazila :D i když je to pravda :D jakožto obyvatel jsem ale tu hádanku vyřešila právě jen díky tomu druhému smyslu :D ne tomu zřejmému a viditelnému :D
Dnešek je zvláštní. Jak filmová tak seriálová jsou vlastně hrozně lehké. Ale protože jsem ani o jednom neslyšela, tak jsem musel chvíli googlit. A ještě ke všemu našeptávač u filmu moc nefungoval, jelikož jsem tam zadávala správno věc a stejně mi to neukázalo odpověĎ. Ale neva. Pořád vše na první pokus zatím :D
Koukám že první vypálení s jedním starým českým sérošem se nestalo jen mně :D
Napodruhé už trefa :)
Vxxx napsal(a):
Dnešek je zvláštní. Jak filmová tak seriálová jsou vlastně hrozně lehké. Ale protože jsem ani o jednom neslyšela, tak jsem musel chvíli googlit. A ještě ke všemu našeptávač u filmu moc nefungoval, jelikož jsem tam zadávala správno věc a stejně mi to neukázalo odpověĎ. Ale neva. Pořád vše na první pokus zatím :D
podobný problém s filmom som mal aj ja, hádal som v angličtine a nedával som na začiatok "the" tak ho nechcelo zobraziť, už som si myslel ze tam nie je v databáze ten film :-D
dnes teda hotovo. ale seriálová potrápila, neklamem, skúsila som asi 20 iných možnosti, dnes mi bolo jedno koľko zlých pokusov budem mať :D ale aspoň ma to nebude trápiť po zvyšok dňa a môžem normálne fungovať
Nemůžu uvěřit, že mi ten film nedošel hned a já si pořád říkal, že určitá část obrázku není důležitá :D ale díky nakopnutí, že důležitá je až moc se mlátím teď do hlavy, jak moc blbý jsem byl :D