Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnes jsem ztracena i já.
Nějaká dobrá duše, co mě trochu nakopne? Prosím. :)
Edit: Vymyšleno. Děkuju! :)
tak první čtyři pro mě byly naprosto v pohodě a včera jsem si musel říct o nápovědu a dnes to asi taky bez nápovědy nedám. Prosím prosím do zpráv, předem díky.
Kromě Okresu na severu jsem dneska zkoušel MOST a rval jsem to tam a pořád nic. Dokonce ani komplikovaná dedukce přes Říp na R.I.P a tím Odpočívej v pokoji nevyšla:) Správná odpověď byla mnohem jednodušší...
Tak letos poprvé bych poprosil o nápovědu, nebo spíš o ověření, já totiž asi tuším co by to mohlo bejt, jen se mi nechce věřit že by to bylo až takhle jednoduchý. A proto, že sem si řek, že letos pojedu na první dobrou, tak tam nechci zkoušet hlouposti, dokud si fakt nebudu na 100% jistej.
5 dní takmer všetko na prvý pokus a dnes padla kosa na kameň. Ani ťuk. Pekne prosím o jemné postrčenie :)
EDIT: Hotovo. Asi som moc kombinovala a pritom platí klasické - popíš čo vidíš :)
niktoska napsal(a):
5 dní takmer všetko na prvý pokus a dnes padla kosa na kameň. Ani ťuk. Pekne prosím o jemné postrčenie :)
BuBBleS napsal(a):
MAPA
Můžu se zeptat, co přesně ti udělal Olomoucký Kraj že ho dáváš jako nápovědu? :D
Ehm. Možná se pletu a mapy mají automatickou lokaci polohy. Ale jestli ne! Dnes chodí čerti tak nezlob :D
Já už jsem fakt zoufalá, nevím co se mnou je, ale dnešní hádanka mi fakt nedává smysl, prosím nějakou nápovědu pro blbce? :D Jinak to se mnou dneska fakt asi nepůjde.. Děkuju předem! :)
EDIT: Tak už vím, děkuju moc! :)
Dneska musím poprosit o radu. Zeměpis ČR pro mě je španělská vesnice, takže nevidím ty skryté fikanosti. A ony beztak budou jinde, ale stejně prosím o radu.
Edit: Tak už mám, děkuju rádci. Bez něj by to nešlo.