Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Na to, že letos hádám prvně, byla zatím první čtvrtina nečekaně v pohodě. Snad to tak půjde i dál.
adelai napsal(a):
Easy :D zbytečně jsem v tom hledala složitosti. Zatím vše na první pokus vyřešeno během minutky. Hraju to poprvý, začne to být časem těžší?
Neboj se, každý rok se najde pár takových špeků, že i Fruiko musí dávat nápovědy. ;)
Ticho před bouří...
adelai napsal(a):
Easy :D zbytečně jsem v tom hledala složitosti. Zatím vše na první pokus vyřešeno během minutky. Hraju to poprvý, začne to být časem těžší?
v principu je to stále jednoduché. těžké je to jen v případě, že rezignuješ a prostě máš blok. ale je to stále jen o popisování obrázku, takže stačí najít správný postup. je možné, že některé rébusy člověka trochu potrápí, ale je to dost o přístupu.
Matuush napsal(a):
Neboj se, každý rok se najde pár takových špeků, že i Fruiko musí dávat nápovědy. ;)
Ticho před bouří...
Mno... I s tímto tvrzením bych řekl, že je to letos o něco lehčí celkově...
Loni o tomto čase zde bylo popsáno už 132 stran a 80 stran bylo popsáno už 3.12.2016...
V roce 2015 to bylo podobné, jako v 2016...
Buď jsme za těch pár let už vycvičení a nebo si Fruiko ty těžší schovává na později... ;-)
hotovka dnes, serial dal trosku zabrat, filmis easis :)
Dneska jsem se na seriálovou hádanku podívala a hned jsem věděla odpověď ;) letos je to poprvé, kdy jsem nemusela vůbec přemýšlet.
Juuu, po katastrofálnom včerajšku s mapou, dnes opäť na prvý pokus =P
Dnes opět v klidu. :)