Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes som sa potešila, presne tento typ hádaniek mám totiž rada.. :)
Tak dnes obě na první dobrou. Překvapení hned po ránu.
Dneska jsem to luštila asi minutu. Pomohla druhá část hádanky. U těhlech šifer mě vždy rozčiluje mohlo by poradit>>>> špatné použití předložek :D Hrozně to pak člověka mate...
Dnes trochu matoucí,zvlášť když tam cpete něco trochu jinak..Ale povedlo se. :)
přesně, dva seriály s podobnými názvy a známý je ten, co je zrovna špatně :) ale vyřešeno. fiálmové jsou zatím opravdu móóóc lehké...
Naprosto jednoduché dnes vyřešeno okamžitě, pořád čekám kdy přijdou ty super těžké :-D
Tak dnes poprvé netuším. Mohla bych požádat o malé nakopnutí? :)
Tak dneska ještě stále docela jednoduché, pořád jsem kolem toho seriálu chodil dokola, ale nevycházelo mi tam jedno mísmenko..... Většinou mi to pomůže si napsat na papír, i teď mi to vyšlo a já pochopil co tam pořád cpu špatně :D.
Vxxx napsal(a):
Dneska jsem to luštila asi minutu. Pomohla druhá část hádanky. U těhlech šifer mě vždy rozčiluje mohlo by poradit>>>> špatné použití předložek :D Hrozně to pak člověka mate...
Předložka je správně. Za prvý angličtina je flexibilní, takže dokonce znamená i to druhý, ale to není tak podstatný, protože je správně i tom správnějším smyslem protože záleží z jakého "úhlu" se na to díváš.