Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o radu na dnešní hádanku. Na to jak mi to dosud šlo tak teď jsem úplně v koncích :D
Dnešní hádanku jsem napřed myslela že to bez nápovědy nedám, ale pak mě napadlo kuknout na druhou část a hned mě to napadlo :)
jsem na sebe pyšná. Tenhle ,,druh,, hádanky, dneska konečně na první pokus :D
Ahoj, hádanku mám sice vyluštěnou, ale pořád nějak nechápu, jak na to autoři přišli. Mohl by mi někdo vysvětlit tu druhou půlku té první části?
Dík moc
Ahoj,prosím o radu k filmovým č.1,2,6.
Moc děkuji,hotové :)
Tak nějak odhádané ani nevím jak.
Dnes vyřešeno - poměrně rychle,i když to byla asi náhoda že jsem na to přišla :D
Muzu poprosit o radu na 5 a 7? Vubec se nechytam. Jinak diky moc, je to naprosto skvele.
dneska oba na prvni pokus .. jak serialova tak filmova .. su lehounke
zatím mi šlo všechno hned...jen ta včerejší...vůbec nedávám, tak jestli by mě někdo trochu nakopl... :) /a jestli se jedná o seriál z české produkce, tak mě můžete nakopnout pořádně moc - nesleduji/ :D
Edit, moc děkuji za nápovědy...no jooo :D český seriál a já se nechytám :D ale UHODNUTO