Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Můžu poprosit o nápovědu? Vůbec nevím.
Můžu poprosit o nápovědu k té dnešní vbec si nevím rady dokonce jsem si to napsala i na ten papír a vubec nic. Děkuju :)
Ahoj, můžu poprosit o nápovědu k dnešní hádance? Vůbec se nechytám. Děkuji:-)
Už mám hotovo, moc děkuji za nápovědu:-)
Kdo potřebuje poradit, ať napíše. :)
dnes bych prosil moc o napovědu, protože nad tím přemýšlím několik hodin a fakt vůbec netušim.
Edit: tak konečně uhadnuto, díky nápovědě za kterou moc děkuji.
LucinkaZ napsal(a):
Zatial samé ľahké hádanky :) som zvedavá kedy prídu tie ťažké kde budem prepadať zúfalstvu :D
Já si říkám přesně to samé. :) To celodenní přemýšlení už mi celkem i chybí.
Uf, už mi to konečně docvaklo. Paradoxně to byl seriál, který mě napadl hned na začátku, ale nakonec jsem ho zavrhul, protože jsem si nedokázal správně poskládat písmenka. Až když jsem se k němu vrátil a napsal si ho na papír, mi to pořadí písmenek logicky došlo :D Povedená hádanka.
Jééé, konečně se dostalo na tenhle seroš :)) Vždycky jsem si říkala, jak ho asi zpracujete (protože o zařazení do adventu jsem nikdy nepochybovala!).
No neviem ale dnes mi to vobec nesedí k tomu, že povedz čo vidíš :D okrem toho MO proste vobec nič mi nepasuje :D. Ešte aj po uhádnutí (vďaka nápovede) čumím na ten obrázok a nechápem :D.
může mi prosím někdo dát radu k tomu dnešnímu okénku?