Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj všichni, užijte si krásný advent! Fruiko a Biskine, děkuji za tradiční zpestření prosince ;)
Ahoj, díky za kalendář :-) První hádanku jsem úspěšně vyluštila a už se těším, jak si budu zase vařit mozek u dalších okének :-)
Ahoj všem, nějak si sedím na vedení, když čtu, že to všichni mají, já na to koukám a nic nemůžu vykoukat. Může někdo trochu poradit? Díky
Edit: děkuji za nápovědu, mám vyřešeno
Hanba mi, já na to dneska málem zapomněla. Nějak mi nedošlo, že už začal prosinec. Ale naštěstí jsem si s tím nemusela dlouho lámat hlavu. :)
Mám radost!
Dnes super :)
Tak opět po roce, děkuji :-) Vánoce jsou za dveřmi :o
Na rozjezd super lehká hádanka :) A stejně jako v loňském roce mi je seriálový kalendář málo, tak hádám i ten filmový :)
kneznaL napsal(a):
Teda já jsem fakt neskutečně natvrdlá :-) Nevím, proč mi to docvaklo až při atlasově obrázku, když ten samý je v okýnku.
Tak po tomto mi to docvaklo, napoprvé, ale trvalo to. Filmovou jsem měla hned:)
Fruiko a Biskine, raději vám poděkuji teď, později vás určitě budu proklínat ;-) Dnes moc pěkný rozjezd, obě na první pokus, filmová mi chvilku trvala. Těším se na další :-)