Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tiež prosím nápovedu k dnešnej.
dnes trošku ťažšie ale na prvý pokus, ešte že som si spomenul na minuloročné kde bol podobný princíp :)
Dneska lehoučká :) seriál znám a mám i ráda :) a stejně tak i filmová a film :) obě dneska napoprvé :) ;)
nejaké nakopnutie? vďaka
Letos se mi celkem daří, to je určitě výcvikem z předchozích let :D
ak potrebujete poradiť napíšte rád pomôžem, každých 40 minút kontrolujem správy :D
Tak se furt dívám na hádanku ze včerejška a stále na to nemůžu přijít a určitě to bude něco jednoduchého.
Budu ráda za nápovědu. Děkuji.
djte napoveduuu , viem ako to lustit ale nic :D
Už jsem přišla na fígl takových hádanek, jako byla dneska, myslím ty složeniny písmen apod. Nemá cenu na to zírat hodiny. Když to člověka netrkne hned, tak to má nechat být a vrátit se po nějaké době. Jako dneska. Ráno jsem to pustila v práci a šla jsem na to dobře, jen jsem to nemohla poskládat do správného pořadí, celý den jsem to měla v práci puštěné a nic, protože jsem byla postižená tím, že jsem od toho neměla odstup. Teď to pustím a do 10 vteřin i odkliknuto. Přesně tak se mi to letos stalo už podruhé.
Jestli chce někdo poradit dnešek i předchozí dny, klidně napište, ale teď si jdu pustit film, tak se podívám až po něm, pokud na to spěcháte.
nina100 napsal(a):
djte napoveduuu , viem ako to lustit ale nic :D
tak to zjevně nevíš ;)