Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska docela v pohodě. I když trochu za pomoci googlu :). Na co ale pořád nemůžu přijít je ten severní okres ze 6. Kdyby mi někdo jen lehce poradil, byl bych mu velice vděčný ;)
EDIT: mám to, díky za pomoc
Konečně trošku těžší hádanka :) Ale do tří minut na první pokus hotovo :)
Tak dneska teda nevím, asi pátek :) Může mi někdo poradit ? Děkuji
Edit - uf hotovo :)
Mohu také poprosit o nápovědu? Díky :)
Přesně jak to tu už dneska někdo psal - Ten pocit, když takovouhle hádanku vyluštíš :)), když to do sebe zapadne a v hlavě cinkne!
Dneska mi to dalo zabrat, ve tři ráno jsem na to koukala tupě bez sebemenšího pokroku. Teď po ranní kávičce mi obě dnešní hádanky došly a cítím se jako King! Obě dvě zadání dnes výborná, klobouk dolu tvořitelům :)
Poradí mi někdo prosííííím?
Tak já kupodovu si letos zatím všechno dávám, ale to už budou ta léta praxe a odříkání :D . Jinak hádanky jsou parádně vymyšlené. Díky.
Lidi, zkuste nad tím přemýšlet víc než 6 hodin, mnohem větší radost máte, když na to přijdete bez sebemenší nápovědy, věřte mi. :) Letos to není zatím tak zlé.
Velky obdiv autorovi za dnesni serialovou i filmovou hadanku.