Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
[citace=samio]Dneska docela v pohodě. I když trochu za pomoci googlu :). Na co ale pořád nemůžu přijít je ten severní okres ze 6. Kdyby mi někdo jen lehce poradil, byl bych mu velice vděčný ;)
jojo ...google vysvetli, serialzone dohleda :)
Už se mi určitě kouřilo z hlavy. Myslela jsem, že když překonám rovnici v seriálech, bude to u filmu lehčí. A tam čekala další matematická hádanka. :( Kdybych se tak ve škole lépe učila technické předměty. Trefila jsem se nejspíš jen čirou náhodou a teď se konečně můžu věnovat titulkům. :)
dnesna hadanka je genialna. Oprasil som vedomosti zo zakladnej skoly :)
Dneska jsem měla dřív filmovou, seriálová mě maličko potrápila. Věděla jsem, jak to poskládat, ale něco jsem měla trochu jinak:-)
Tak dneska super hádanka, zatím jsem ostatní uhádla skoro hned, tady jsem musela trochu zapřemýšlet, ten pocit kdy to všechno do sebe zapadne a najednou mi to docvakne je super :)
Tak dnešek byl pro mě zatím nejhorší než jsem přišel na to první slovo :D ale super už to mám jsem šťastný a konečně můžu pracovat :D
muzu poprosit o radu?
Dnes obe geniálne :)
zistila som, že si nepamätám učivo zo základky :D dá mi niekto prosím nápovedu k seriálovej hádanke dnešnej?
filmovú mám, zase mi urobili problém predložky lebo dávala slovenké a až google mi ukázal ako je to v češtine :D