Diskuzní fórum

Arrow vs. Flash vs. Supergirl

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

julietee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 12. 2017 / 20:44:45 (před 6 roky)
off

Dívám se od začátku na Supergirl, teď má delší pauzu, tak jsem zkusila Flashe a zhltla jsme ho na jeden zátah během pěti dní. Hm a v tu chvíli zase není na co koukat, tak jsem zkusila Arrow, které z těch tří mi sedí nejmíň. Arrowa jsem začala hlavně díky Felicity, kterou si oblíbila ve velkém crossoveru.

Co vy, jak to máte s těmito seriály? Koukáte na všechny? Který z nich Vás sedí nejvíc? Legends of tomorrow mě vůbec nelákají, ty jediné vynechám úplně.

Julietee
Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 12. 2017 / 23:32:45 (před 6 roky)
off

Ja som mám z opačného konca :D kedysi som začala pozerať Arrowa, bavilo ma to, všetko v pohodičke, potom sa tam ukázal Barry Allen a zasiahol ho blesk, tak som začala sledovať jeho osud keď sa prebral z kómy :D a pozerám ho doteraz, a po poslednej časti 4x09 mám čakať do polky januára? No nie, to treba vyplniť niečím...tak som začala tento týždeň pozerať Supergirl :D a vlasne po začatí pozerania Flash som zistila, že Arrow ma už nejak neberie naďalej :) ale tipujem že keď ma "bieda" pritlačí, a nebude čo pozerať tak sa vrátim aj ku Queenovcom a spol :)
(crossovery som videla všetky, aj s LoT)

Čiže momentálne vedie Flash, získava si ma Supergirl a Arrow je v úzadí :)

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 1. 2018 / 09:46:30 (před 6 roky)
off

Všechno je to pomalu na jedno kopyto, co se týče nelogičností a babrání se ve vztahách, Arrow se spravil, Flash zhoršil, Supergirl neutrálně, Legendy vedou, aspon prozatím.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯