Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
my uz mluvime celkem normalne, ale kdyz prijeli kamosi z hradce kralove, tak jsem jim musela babiccinu rec prekladat :D
Já jsem z Hradce Králové, když jsem přijela holka z Plzně, tak nevěděla co jsou okurky, u nich se říká okurek. Byl jsem služebně dva dny v Ostravě, a nezdálo se mě, že by tam mluvi kratce a v Praze naopak dlouzéééé.
Tato debata ale nemá už nic společného z názvem tohoto vlákna. Co založit ve fóru chlívek z názvem „NÁŘEČÍ“?
A na závěr, když už jste u toho spisovného vyjadřování, to nemáte českou klávesnici, nebo jste tak zblblí ze SMS?
naninka358 napsal(a):
myslíš obecnou češtinu??
to mas jedno ne? :-)
Pája napsal(a):
Já jsem z Hradce Králové, když jsem přijela holka z Plzně, tak nevěděla co jsou okurky, u nich se říká okurek. Byl jsem služebně dva dny v Ostravě, a nezdálo se mě, že by tam mluvi kratce a v Praze naopak dlouzéééé.
Tato debata ale nemá už nic společného z názvem tohoto vlákna. Co založit ve fóru chlívek z názvem „NÁŘEČÍ“?
A na závěr, když už jste u toho spisovného vyjadřování, to nemáte českou klávesnici, nebo jste tak zblblí ze SMS?
Jako ta holka byla hloupá, protože z Plzně jsem a co jsou okurky vím, okurek se neříká, alespoň u nás...
Pája napsal(a):
zblbli... :D toz a u nas su oharky a marhule :D
Pája napsal(a):
njn různé části republiky...
Myslím, že Pája má pravdu a přejdeme k původnímu tématu této místnosti...
Logan napsal(a):
Myslím, že Pája má pravdu a přejdeme k původnímu tématu této místnosti...
a to jest IKONKY...
Já mám teď zrovna tohohle motýla, ale dlouho u ničeho nevydržím, takže ho asi brzo změním. Možná za jiného motýla :)
Ava napsal(a):
Já mám teď zrovna tohohle motýla, ale dlouho u ničeho nevydržím, takže ho asi brzo změním. Možná za jiného motýla :)
není špatný...
Tak jarní verze. ;-)