Diskuzní fórum

Ikonky - předveďte tu svoji

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pája
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 2 | Jake Harper
14. 2. 2008 / 19:19:06 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

my uz mluvime celkem normalne, ale kdyz prijeli kamosi z hradce kralove, tak jsem jim musela babiccinu rec prekladat :D

Já jsem z Hradce Králové, když jsem přijela holka z Plzně, tak nevěděla co jsou okurky, u nich se říká okurek. Byl jsem služebně dva dny v Ostravě, a nezdálo se mě, že by tam mluvi kratce a v Praze naopak dlouzéééé.
Tato debata ale nemá už nic společného z názvem tohoto vlákna. Co založit ve fóru chlívek z názvem „NÁŘEČÍ“?
A na závěr, když už jste u toho spisovného vyjadřování, to nemáte českou klávesnici, nebo jste tak zblblí ze SMS?

184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
14. 2. 2008 / 19:26:35 (před 16 roky)
off
naninka358 napsal(a):

myslíš obecnou češtinu??

to mas jedno ne? :-)

Simpsonovi: Ředitel školy
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
14. 2. 2008 / 21:43:39 (před 16 roky)
off
Pája napsal(a):

Já jsem z Hradce Králové, když jsem přijela holka z Plzně, tak nevěděla co jsou okurky, u nich se říká okurek. Byl jsem služebně dva dny v Ostravě, a nezdálo se mě, že by tam mluvi kratce a v Praze naopak dlouzéééé.
Tato debata ale nemá už nic společného z názvem tohoto vlákna. Co založit ve fóru chlívek z názvem „NÁŘEČÍ“?
A na závěr, když už jste u toho spisovného vyjadřování, to nemáte českou klávesnici, nebo jste tak zblblí ze SMS?

Jako ta holka byla hloupá, protože z Plzně jsem a co jsou okurky vím, okurek se neříká, alespoň u nás...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Editováno: 2x | Naposledy: 15. 2. 2008 / 07:54:37
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
15. 2. 2008 / 07:44:03 (před 16 roky)
off
Pája napsal(a):

zblbli... :D toz a u nas su oharky a marhule :D

dement...
Editováno: 2x | Naposledy: 15. 2. 2008 / 07:47:03
184268
15. 2. 2008 / 15:15:26 (před 16 roky)
off
Pája napsal(a):

njn různé části republiky...

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
15. 2. 2008 / 15:47:36 (před 16 roky)
off

Myslím, že Pája má pravdu a přejdeme k původnímu tématu této místnosti...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
184268
16. 2. 2008 / 21:05:04 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Myslím, že Pája má pravdu a přejdeme k původnímu tématu této místnosti...

a to jest IKONKY...

Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 2. 2008 / 02:34:21 (před 16 roky)
off

Já mám teď zrovna tohohle motýla, ale dlouho u ničeho nevydržím, takže ho asi brzo změním. Možná za jiného motýla :)

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
184268
17. 2. 2008 / 15:46:32 (před 16 roky)
off
Ava napsal(a):

Já mám teď zrovna tohohle motýla, ale dlouho u ničeho nevydržím, takže ho asi brzo změním. Možná za jiného motýla :)

není špatný...

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 2. 2008 / 01:49:57 (před 16 roky)
on

Tak jarní verze. ;-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.