Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
xxmartinxx napsal(a):
Já tě varoval....
Chtěl bych vás požádat, aby jste se vrátili k tématu místnosti, nebo svůj rozhovor přesunuli do Drbárny...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
mám nový, Kakashiho z Naruta. moje oblíbená postavička :)
Moje nej postava z mého nej seriálu NCIS!
koukám Logane že máš novou ikonku....
Simpsonovi: Ředitel školy
184268 napsal(a):
koukám Logane že máš novou ikonku....
A koukáš zcela správně. Vyměnil jsem tu starou za aktuálnější...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
A koukáš zcela správně. Vyměnil jsem tu starou za aktuálnější...
strašlivý vlk :-)
184268 napsal(a):
strašlivý vlk :-)
Náhodou je docela roztomilej...
Logan napsal(a):
a jo už to vidim :-)
Logan napsal(a):
Úplně k sežrání (někoho)....
xxmartinxx napsal(a):
Úplně k sežrání (někoho)....
To taky!