Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pet napsal(a):
Logane už zase?
Já vím, říkal jsem, že ta předchozí je poslední, ale tohle je tak krásné, že jsem nemohl odolat. Dobrá, Nikolu9 taky nesežeru... :-D
Logan napsal(a):
Já vím, říkal jsem, že ta předchozí je poslední, ale tohle je tak krásné, že jsem nemohl odolat. Dobrá, Nikolu9 taky nesežeru... :-D
kolikátá už to je?
:-) napsal(a):
kolikátá už to je?
Čtvrtá. Napřed byl simpsonovský avatar, pak byla moje pravá podoba, pak ruka a teď vlček...
Logan napsal(a):
Jéé to je od tebe moc hezké a milé že mě nesežereš. Jako avatar to vůbec nevypadá špatně - líbí se mi to! Na jak dlouho tuhle změnu vidíš?
Logan napsal(a):
Čtvrtá. Napřed byl simpsonovský avatar, pak byla moje pravá podoba, pak ruka a teď vlček...
Někdo tu trpí ztrátou identiti....
Nikola9 napsal(a):
Jéé to je od tebe moc hezké a milé že mě nesežereš. Jako avatar to vůbec nevypadá špatně - líbí se mi to! Na jak dlouho tuhle změnu vidíš?
Pochybuji, že by jsi mi poslala něco hezčího. Jsem tvým dlužníkem... :-)
xxmartinxx napsal(a):
Někdo tu trpí ztrátou identiti....
Identita mi nechybí, ale vhodný avatar ano. Nebo teď už ne, když mám vlčka. A jestli mi chybí, tak jí získám sežráním tebe! Nebo tě předhodím Troškovi!!!
Logan napsal(a):
Identita mi nechybí, ale vhodný avatar ano. Nebo teď už ne, když mám vlčka. A jestli mi chybí, tak jí získám sežráním tebe! Nebo tě předhodím Troškovi!!!
A ty bys vážně chtěl identitu Troškova pomocníka? Třeba si pak jako ikonku dáš jeho podoboznu...
Logan napsal(a):
Pochybuji, že by jsi mi poslala něco hezčího. Jsem tvým dlužníkem... :-)
No nevím, třeba se ještě něco objeví (kdyžtak dám vědět ;)). Asi máš pravdu...z toho výběru je tenhle asi nejhezčí ;)
xxmartinxx napsal(a):
A ty bys vážně chtěl identitu Troškova pomocníka? Třeba si pak jako ikonku dáš jeho podoboznu...
Fujtajksl, teď jsem si to představil! To dřív bude v pekle sněžit!!!