Diskuzní fórum

Ikonky - předveďte tu svoji

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
6. 5. 2008 / 18:25:11 (před 16 roky)
off
Pet napsal(a):

Logane už zase?

Já vím, říkal jsem, že ta předchozí je poslední, ale tohle je tak krásné, že jsem nemohl odolat. Dobrá, Nikolu9 taky nesežeru... :-D

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 5. 2008 / 18:25:51
Pipas
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
6. 5. 2008 / 18:30:42 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já vím, říkal jsem, že ta předchozí je poslední, ale tohle je tak krásné, že jsem nemohl odolat. Dobrá, Nikolu9 taky nesežeru... :-D

kolikátá už to je?

Logan
6. 5. 2008 / 18:33:48 (před 16 roky)
off
:-) napsal(a):

kolikátá už to je?

Čtvrtá. Napřed byl simpsonovský avatar, pak byla moje pravá podoba, pak ruka a teď vlček...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
6. 5. 2008 / 18:36:57 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jéé to je od tebe moc hezké a milé že mě nesežereš. Jako avatar to vůbec nevypadá špatně - líbí se mi to! Na jak dlouho tuhle změnu vidíš?

xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
6. 5. 2008 / 18:43:59 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Čtvrtá. Napřed byl simpsonovský avatar, pak byla moje pravá podoba, pak ruka a teď vlček...

Někdo tu trpí ztrátou identiti....

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 5. 2008 / 18:44:08
Logan
6. 5. 2008 / 18:44:11 (před 16 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Jéé to je od tebe moc hezké a milé že mě nesežereš. Jako avatar to vůbec nevypadá špatně - líbí se mi to! Na jak dlouho tuhle změnu vidíš?

Pochybuji, že by jsi mi poslala něco hezčího. Jsem tvým dlužníkem... :-)

Logan
6. 5. 2008 / 18:47:11 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

Někdo tu trpí ztrátou identiti....

Identita mi nechybí, ale vhodný avatar ano. Nebo teď už ne, když mám vlčka. A jestli mi chybí, tak jí získám sežráním tebe! Nebo tě předhodím Troškovi!!!

xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
6. 5. 2008 / 18:48:22 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Identita mi nechybí, ale vhodný avatar ano. Nebo teď už ne, když mám vlčka. A jestli mi chybí, tak jí získám sežráním tebe! Nebo tě předhodím Troškovi!!!

A ty bys vážně chtěl identitu Troškova pomocníka? Třeba si pak jako ikonku dáš jeho podoboznu...

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
6. 5. 2008 / 18:48:29 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Pochybuji, že by jsi mi poslala něco hezčího. Jsem tvým dlužníkem... :-)

No nevím, třeba se ještě něco objeví (kdyžtak dám vědět ;)). Asi máš pravdu...z toho výběru je tenhle asi nejhezčí ;)

Logan
6. 5. 2008 / 18:51:17 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

A ty bys vážně chtěl identitu Troškova pomocníka? Třeba si pak jako ikonku dáš jeho podoboznu...

Fujtajksl, teď jsem si to představil! To dřív bude v pekle sněžit!!!