Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Budy napsal(a):
Tak jsem si úplně změnil vzhled! I vrchní obrázek na profilu!
A stále zůstává nejlepší Spencer...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
A stále zůstává nejlepší Spencer...
Ale, tak zase tam pořád nemůže být Spencer.
Budy napsal(a):
Ale, tak zase tam pořád nemůže být Spencer.
Může, proč by ne?
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Může, proč by ne?
Jasně, já mám pořád stejnou skvělou ikonu, a když už bych ji měl změnit, tak tam hodím zase obrázek Aliho:D
Není dobré, aby člověk byl sám.
Genesis, 2.18
Budy napsal(a):
No, stereotyp je hrozný, takže změna!
Mě se ta ikonka docela líbí... ;)
The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Paulinho napsal(a):
Jasně, já mám pořád stejnou skvělou ikonu, a když už bych ji měl změnit, tak tam hodím zase obrázek Aliho:D
To je názor panečku!!!
Oluska napsal(a):
Mě se ta ikonka docela líbí... ;)
A která? Myslíš tu All X?
Logan napsal(a):
Moc krásné oko... Je tvoje?
Díky, né moje oko to neni, ale třeba ho někdy vyfotím a dám ho místo tohodle cizího ;)
Milovnice seriálů <3
Budy napsal(a):
A která? Myslíš tu All X?
Jj tu mám na mysli... :o)Ale ani Spencer nebyl špatnej...
The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing