Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Crazy-Nut* napsal(a):
¨
Snad se k tomu někdy dostanu :D
Nezapomeň mě upozornit... :-)
Jelikož na 10 dní mizím, tak si mě zkuste najít... :-)
Je to neuvěřitelné, ale vyměnil jsem úchvatnou ikonku Aliho G, ale myslím si, že nástupce je více než vhodný. Skvělý fotbalista, můj nejoblíbenější. A tahle fotka se mi navíc moc líbí, a taky jich zatím moc není, kde by byl v novém dresu.
Takže, doufám, že se vám líbí. Je to prostě nová etapa v jeho fotbalové kariéře.
Paulinho napsal(a):
Je to neuvěřitelné, ale vyměnil jsem úchvatnou ikonku Aliho G, ale myslím si, že nástupce je více než vhodný. Skvělý fotbalista, můj nejoblíbenější. A tahle fotka se mi navíc moc líbí, a taky jich zatím moc není, kde by byl v novém dresu.
Takže, doufám, že se vám líbí. Je to prostě nová etapa v jeho fotbalové kariéře.
Osobně si ale myslím že přestup se mu moc nepovedl. Italská liga je mnohem defenzivnější (a nudnější) než španělská, takže si myslím že nebude ani zdaleka tolik zářit.Ale jinak souhlas - výbornej fotbalista, určitě jeden z nejlepších. Ale to sem nepatří, já vím :-)Každopádně - ikonka supr:-)
ja mam taky novou ikonku :)
Tak zase a opět nová...
A co moje oko?
Zase jsem si změnila ikonku... :o)