Diskuzní fórum

Ikonky - předveďte tu svoji

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Josefina
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
31. 10. 2008 / 13:34:30 (před 16 roky)
off

Upřímně řečeno na něaké " extra obrázky " nejsem.Dávám si tématické obrázky měsíce.Když je něaký svátek tak si dám na den něaký obázek podle tématu.A to vše.

Jsem emo!Jsem girl!Jsem debil!
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
31. 10. 2008 / 14:26:09 (před 16 roky)
off

Já mám teď mojí oblíbenou postavu z mého oblíbeného seriálu... :o)

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 11. 2008 / 19:23:44 (před 16 roky)
off

uuu a Konz má zase novej Avatar!:"D

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
1. 11. 2008 / 20:09:49 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

uuu a Konz má zase novej Avatar!:"D

A vlk se k němu radši nevyjádří... :-D

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
1. 11. 2008 / 20:19:14 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A vlk se k němu radši nevyjádří... :-D

njn nic nového, na svůj avatr se musel někoho žádat a mě tady bude něco kecat...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
1. 11. 2008 / 20:22:01 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

njn nic nového, na svůj avatr se musel někoho žádat a mě tady bude něco kecat...

Tak tahle věta moc smysl nedává...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
1. 11. 2008 / 20:25:53 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak tahle věta moc smysl nedává...

Že přímo ten avatar co máš ty někdo hodil kdysy tady na web a ty ses ho ptal jestli si ho mužeš vzít, jo je to slušnost, ale být tak neschopnej a nenajít si svůj vlastní a tady bu**ro**t někoho kdo si s tim dal tu praci aby si ho našel. je podle mě hodně vtipne:D

Logan
1. 11. 2008 / 20:30:24 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Že přímo ten avatar co máš ty někdo hodil kdysy tady na web a ty ses ho ptal jestli si ho mužeš vzít, jo je to slušnost, ale být tak neschopnej a nenajít si svůj vlastní a tady bu**ro**t někoho kdo si s tim dal tu praci aby si ho našel. je podle mě hodně vtipne:D

Já jsem měl svých avatarů dost a vybíral jsem si je podle toho, jestli se mi líbili...

konz
4. 11. 2008 / 07:54:35 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já jsem měl svých avatarů dost a vybíral jsem si je podle toho, jestli se mi líbili...

no jo no... Pořád bude mít nějakou výmluvu:)

Logan
4. 11. 2008 / 14:21:38 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

no jo no... Pořád bude mít nějakou výmluvu:)

Vymlouváš se ty, já jen objasňuju... A konec OT...