Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Upřímně řečeno na něaké " extra obrázky " nejsem.Dávám si tématické obrázky měsíce.Když je něaký svátek tak si dám na den něaký obázek podle tématu.A to vše.
Já mám teď mojí oblíbenou postavu z mého oblíbeného seriálu... :o)
uuu a Konz má zase novej Avatar!:"D
konz napsal(a):
uuu a Konz má zase novej Avatar!:"D
A vlk se k němu radši nevyjádří... :-D
Logan napsal(a):
A vlk se k němu radši nevyjádří... :-D
njn nic nového, na svůj avatr se musel někoho žádat a mě tady bude něco kecat...
konz napsal(a):
njn nic nového, na svůj avatr se musel někoho žádat a mě tady bude něco kecat...
Tak tahle věta moc smysl nedává...
Logan napsal(a):
Tak tahle věta moc smysl nedává...
Že přímo ten avatar co máš ty někdo hodil kdysy tady na web a ty ses ho ptal jestli si ho mužeš vzít, jo je to slušnost, ale být tak neschopnej a nenajít si svůj vlastní a tady bu**ro**t někoho kdo si s tim dal tu praci aby si ho našel. je podle mě hodně vtipne:D
konz napsal(a):
Že přímo ten avatar co máš ty někdo hodil kdysy tady na web a ty ses ho ptal jestli si ho mužeš vzít, jo je to slušnost, ale být tak neschopnej a nenajít si svůj vlastní a tady bu**ro**t někoho kdo si s tim dal tu praci aby si ho našel. je podle mě hodně vtipne:D
Já jsem měl svých avatarů dost a vybíral jsem si je podle toho, jestli se mi líbili...
Logan napsal(a):
Já jsem měl svých avatarů dost a vybíral jsem si je podle toho, jestli se mi líbili...
no jo no... Pořád bude mít nějakou výmluvu:)
konz napsal(a):
no jo no... Pořád bude mít nějakou výmluvu:)
Vymlouváš se ty, já jen objasňuju... A konec OT...