Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Můj avatar je z dílny, kde se daji tvořit South Park postavy. Já jsem akorát další 4 hodiny navíc strávil u fotokrámu a dělal jsem si na tu postavu oblečení, který skutečně mám ve skříni. Kdyby tu byly podporovany i *.gif, mám udělanej převlíkací avatar. Tak vám ho aspoň přihodim sem.
Biskin napsal(a):
Můj avatar je z dílny, kde se daji tvořit South Park postavy. Já jsem akorát další 4 hodiny navíc strávil u fotokrámu a dělal jsem si na tu postavu oblečení, který skutečně mám ve skříni. Kdyby tu byly podporovany i *.gif, mám udělanej převlíkací avatar. Tak vám ho aspoň přihodim sem.
jezis to je bozi :D
Tak jsem změnil ikonku. Po dlouhém hledání nějakého grafik mastera, který by mi obrázek upravil je to tady.
Jack Lupino v celé své kráse:-)
Protože "Jack Lupino is crazy alright."
"He's freaky mad dog."
Paulinho napsal(a):
Tak jsem změnil ikonku. Po dlouhém hledání nějakého grafik mastera, který by mi obrázek upravil je to tady.
Jack Lupino v celé své kráse:-)
Protože "Jack Lupino is crazy alright."
"He's freaky mad dog."
Pche!!! Ali G rulez!!!
Logan napsal(a):
Pche!!! Ali G rulez!!!
Nemůžu ho mít přece věčně:-D
Teď jsem na vlně Max Payna.
Na mojí aktuální ikonce je Trish z hry Devil May Cry :) Myslim, že tahle ikonka mi vydrží hodně dlouho :)
In prison, you are somebody's bitch. :D:D
Skvělej avatar :D
a zase novej... nechápu že mě to ještě baví...:)