Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
allyska napsal(a):
jj,castiel:))))))))))))))) a když je ve scéně s Deanem, tak si to puštim dvakrát, nevim na koho dřív koukat
Ou, to vtedy si to púšťam trirát aby som zachytila Deana, Castiela a aj dej :)
konz napsal(a):
Já taky...:) ale ty jsi měla kdysy taky jinou že?
Já už jsem jich už měla, ale pak už jsem sem o nich nepsala, až teď, když jsem si jistá, že tahle bude na stálejší dobu, prtz se mi fakt líbí, přece jenom jsem si jí vyřízla a zmenšila, tak jí nebudu jen tak zase měnit x)
ou, ou. tak tady je.
Seriál Lie to me
Yukari napsal(a):
Ou, to vtedy si to púšťam trirát aby som zachytila Deana, Castiela a aj dej :)
naprosto chápu :D
Tenhle avatar mám už asi rok, takže nevím jestli jsem tady psal... No, kdyby jo, tak píšu znova.
Budy napsal(a):
Tenhle avatar mám už asi rok, takže nevím jestli jsem tady psal... No, kdyby jo, tak píšu znova.
v klidu:) ja ¨tu zase napisu. Jsem to zase zmenil za mou oblibenou znacku bot...:)
No jo, opět jsem si dal jako ikonku Aliho G, protože je to prostě moje srdeční záležitost.
Ale teď mám special ikonku, na které je vyobrazené DVD Da Ali G show second season, které budu v brzké době mít (pokud se nestane nic nenadálého)!!!
A pak z toho udělám české titulky, jediné na světě, protože nikde nejsou ani anglické. Kvůli tomu jsem byl ochoten pořídit si originál DVD, ze kterého vyjmu anglické titulky a vložím je do PC, kde z nich udělám české:-D
Takže, proto taková zvláštní ikonka. Po nějaké době to možná změním na Aliho v nějaké přijatelnější podobě a ne jen jako tvář na obale DVD:-D
Už byl čas na změnu :) Dwight Schrute a jeho dvojník s 'bobblehead' :)
Tak tohle je mazlík Felix, podle kterýho mám i login.
Na tenhle nápad jsem nepřišla tak úplně sama, před mnoha a mnoha lety mi systemák zakládal outlook při zapojování počítače.nebyla jsem doma (velý překvápko od našich), nenapadlo ho nic lepšího, možná proto, že od počítače je na Felixe dobře vidět. :) ale s tímhle loginem jsem se dost sžila a už ho mám skoro všude. Tak mi přišlo vhodný dát si do profilu i fotku prapůvodce loginu :D
Tak mám zase novou ikonku... samozřejmě s vlčkama. :-)