Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Obrázek k mému nejoblíbenějšímu seriálu Chuck :)
Potřebovala jsem změnu a tak jsem zkusila avatar s mojí oblíbeňkyní Olivii Wilde, který jsem si sama udělala v programu :)
můj obrázek je taky super - miluju hvězdný války a miluju pejsky :D
blunta napsal(a):
můj obrázek je taky super - miluju hvězdný války a miluju pejsky :D
Já mám taky rád SW i pejsky, ale nesnáším lidi co psy trápí a oblékají je do těchhle ohavností. Takže doufám že je to děláno jen ve Photoshopu.
Můj avatar používám už od roku 2005, od roku 2006 na ČSFD a od začátku co jsem tady. Chtěl jsem ho už vyměnit, ale po Smrti Leslieho Nielsena jsem se rozhodl že si ho nechám natrvalo jako uctění jeho památky.
zipacna napsal(a):
Já mám taky rád SW i pejsky, ale nesnáším lidi co psy trápí a oblékají je do těchhle ohavností. Takže doufám že je to děláno jen ve Photoshopu.
tak to opravdu nevím, taky nemám ráda trápení zvířat, ten obrázek mi vyjel na googlu :D
Nikdo neví kdo to ve skutečnosti je (já tomu prostě nevěřím), někteří o něm tvrdí spoustu věcí a jeho plemeno se chová na takové zvláštní farmě. Má pár bratranců (jako třeba amerického nebo afrického) a údajně je jeho skutečné křestní jméno The.
All we know, he´s called The Stig!!!