Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Rimmer v šatičkách z kanafasu po boku Pana Filuty
Seraphine313 napsal(a):
zato tebe si nikdo nesplete, co? :P :)
Ty..ty...ty.. (I'll text you) :D
Ale jinak nesplete, protože, vážení, to jsem já :D Sice je to neoriginální, ale co už :D
Co strejda Google našel v obrázcích pod helsem Červený trpaslík ;).
Ok, jelikož můj milovaný dlouholetý TB avatar už má podezřele mnoho lidí, měním na ... Big Joe :)
ragelly napsal(a):
Ty..ty...ty.. (I'll text you) :D
Ale jinak nesplete, protože, vážení, to jsem já :D Sice je to neoriginální, ale co už :D
neoriginální? copak najdeme na světě druhou ragelly? :D
I got nothing, where's the message? ;)
rozlúčková
Po dlouhé době jsem se rozhodla pro změnu. Na avataru mám album Dii Frampron z amerického The Voice. V současnosti ho poslouchám pořád dokola :-)
Lemonie napsal(a):
Po dlouhé době jsem se rozhodla pro změnu. Na avataru mám album Dii Frampron z amerického The Voice. V současnosti ho poslouchám pořád dokola :-)
Trapeze, Homeless, Daniel, Don't Kick The Chair, Isabella a I Will ♥♥♥ :D A to přesně v tomto pořadí.. i když Trapeze a Homeless jsou asi oba na prvním stupínku, obě je miluju :D
ragelly napsal(a):
Trapeze, Homeless, Daniel, Don't Kick The Chair, Isabella a I Will ♥♥♥ :D A to přesně v tomto pořadí.. i když Trapeze a Homeless jsou asi oba na prvním stupínku, obě je miluju :D
Tyjo tady nějak často narážim na lidi, co ji taky poslouchají :D
Já úplně nejvíc ujíždím na "Daniel", těsně v patách je mu Trapeze a zbytek se pořád víceméně mění podle momentální nálady :-)