Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jsem svého milovaného asgarda Hermioda taky vyměnila, protože páru Caskett se vážně nedá odolat =D
USS Odyssea napsal(a):
Tak jsem svého milovaného asgarda Hermioda taky vyměnila, protože páru Caskett se vážně nedá odolat =D
Už se nám to tady schází. :D Taky krásná!
Přidávám se ke Caskett ikonkám :)
USS Odyssea napsal(a):
Jej, ale USS Odyssea bez asgarda..to nebude ono!:/
Každopádně to vypadá, že bych Castla taky měla zkusit, když ho má rádo tolik lidí. :)
under.demonic.possession napsal(a):
Každopádně to vypadá, že bych Castla taky měla zkusit, když ho má rádo tolik lidí. :)
Rozhodně! Vřele doporučuju. ;) Ještě jsem nenarazila na jediný nudný díl.
a u mě je Castle chudák sám v ikonce :D
ako sa tak pozerám tak to tu bude zachviľu preCaskettované,ale to vôbec nevadí,len do toho...chválim všetkým ich výbery =D
Domi94 napsal(a):
Přidávám se ke Caskett ikonkám :)
vitaj medzi nami =D
určite skús =D
Jej, ale USS Odyssea bez asgarda..to nebude ono!:/
Jj já vím, ale časem si snad zvyknete ;) pokud mě někdy opustí Castlemánie :D, tak tam nebude nic jiného než nějaký asgard :D (asi to změním na Thora ;)
USS Odyssea napsal(a):
Jj já vím, ale časem si snad zvyknete ;) pokud mě někdy opustí Castlemánie :D, tak tam nebude nic jiného než nějaký asgard :D (asi to změním na Thora ;)
To je pravda. Na tvojí starou ikonku jsem si zvykl a teď tu má tolik lidí Castlea. P.S.- Freyr byl hezčí ;-)
zipacna napsal(a):
To je pravda. Na tvojí starou ikonku jsem si zvykl a teď tu má tolik lidí Castlea. P.S.- Freyr byl hezčí ;-)
:D po tom, co jsem si vyslechla asi dvacet reakcí nejen na SZ, ale i na FB, twitteru atd., kde že mám asgarda? :D jsem se rozhodla, že až budu mít čas, tak si udělám nějakou koláž s Castlem a asgardy :D (už se mi v hlavě rodí náčrt :)