Diskuzní fórum

Ikonky - předveďte tu svoji

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 9. 2012 / 18:50:08 (před 12 roky)
off

Tak jsem svého milovaného asgarda Hermioda taky vyměnila, protože páru Caskett se vážně nedá odolat =D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
6. 9. 2012 / 18:53:53 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Tak jsem svého milovaného asgarda Hermioda taky vyměnila, protože páru Caskett se vážně nedá odolat =D

Už se nám to tady schází. :D Taky krásná!

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Domi94
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
6. 9. 2012 / 20:52:50 (před 12 roky)
off

Přidávám se ke Caskett ikonkám :)

Don’t be so driven by the past that you throw away your future ~ K. Beckett
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 9. 2012 / 21:55:05 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Jej, ale USS Odyssea bez asgarda..to nebude ono!:/

Každopádně to vypadá, že bych Castla taky měla zkusit, když ho má rádo tolik lidí. :)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
6. 9. 2012 / 21:57:28 (před 12 roky)
off
under.demonic.possession napsal(a):

Každopádně to vypadá, že bych Castla taky měla zkusit, když ho má rádo tolik lidí. :)

Rozhodně! Vřele doporučuju. ;) Ještě jsem nenarazila na jediný nudný díl.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
6. 9. 2012 / 22:18:04 (před 12 roky)
off

a u mě je Castle chudák sám v ikonce :D

There are no cows in space.
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
6. 9. 2012 / 22:26:19 (před 12 roky)
off

ako sa tak pozerám tak to tu bude zachviľu preCaskettované,ale to vôbec nevadí,len do toho...chválim všetkým ich výbery =D

Domi94 napsal(a):

Přidávám se ke Caskett ikonkám :)

vitaj medzi nami =D

určite skús =D

Gallifrey fall no more!
Editováno: 2x | Naposledy: 6. 9. 2012 / 22:27:25
Odyssea
8. 9. 2012 / 20:15:41 (před 12 roky)
off

Jej, ale USS Odyssea bez asgarda..to nebude ono!:/

Jj já vím, ale časem si snad zvyknete ;) pokud mě někdy opustí Castlemánie :D, tak tam nebude nic jiného než nějaký asgard :D (asi to změním na Thora ;)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
9. 9. 2012 / 13:41:08 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Jj já vím, ale časem si snad zvyknete ;) pokud mě někdy opustí Castlemánie :D, tak tam nebude nic jiného než nějaký asgard :D (asi to změním na Thora ;)

To je pravda. Na tvojí starou ikonku jsem si zvykl a teď tu má tolik lidí Castlea. P.S.- Freyr byl hezčí ;-)

Aby tě sežral velkej pes!
Odyssea
9. 9. 2012 / 17:04:38 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

To je pravda. Na tvojí starou ikonku jsem si zvykl a teď tu má tolik lidí Castlea. P.S.- Freyr byl hezčí ;-)

:D po tom, co jsem si vyslechla asi dvacet reakcí nejen na SZ, ale i na FB, twitteru atd., kde že mám asgarda? :D jsem se rozhodla, že až budu mít čas, tak si udělám nějakou koláž s Castlem a asgardy :D (už se mi v hlavě rodí náčrt :)