Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
USS Odyssea napsal(a):
:D po tom, co jsem si vyslechla asi dvacet reakcí nejen na SZ, ale i na FB, twitteru atd., kde že mám asgarda? :D jsem se rozhodla, že až budu mít čas, tak si udělám nějakou koláž s Castlem a asgardy :D (už se mi v hlavě rodí náčrt :)
každý sa vryje do pamäti iných s inou ikonkou,tak sa na tú novú ťažšie zvyká...dúfam,že moja zmena problém nerobí (väčšinou mávam Castla =D )
Kahlan napsal(a):
každý sa vryje do pamäti iných s inou ikonkou,tak sa na tú novú ťažšie zvyká...dúfam,že moja zmena problém nerobí (väčšinou mávam Castla =D )
přesně :)
no tebe si nejde splést :D pak je to : hele Castle, tak to bude Kahlan. (udivení) Není to Kahlan.. :D
USS Odyssea napsal(a):
jsem se rozhodla, že až budu mít čas, tak si udělám nějakou koláž s Castlem a asgardy :D (už se mi v hlavě rodí náčrt :)
To zní zajímavě, že by Castla objímal asgard místo Kate:-)
Kahlan napsal(a):
U tebe jsem zvyklá na takovou tu smějící se slečnu/paní..beztak je to Beckettová, ale já to nepoznam. :)
under.demonic.possession napsal(a):
U tebe jsem zvyklá na takovou tu smějící se slečnu/paní..beztak je to Beckettová, ale já to nepoznam. :)
tak to budú dve možnosit Cara z Legend of the seeker či Inara =D
Kahlan napsal(a):
tak to budú dve možnosit Cara z Legend of the seeker či Inara =D
Tak to byla asi ta Cara heled.. :)
under.demonic.possession napsal(a):
Tak to byla asi ta Cara heled.. :)
asi tá,možno sa k nej časom vrátim,ale momentálne mám zase Castle mániu =D
Avatar stejný, jen trochu kvalitnější fotka :D Jiank co říkáte na tohle, stála by za změnu? :)
USS Odyssea napsal(a):
Avatar stejný, jen trochu kvalitnější fotka :D Jiank co říkáte na tohle, stála by za změnu? :)
Určitě. Je to takové veselejší a barevnější. :)
Anetka888 napsal(a):
Určitě. Je to takové veselejší a barevnější. :)
Já musím oponovat. Mě se tvůj stávající avatar líbí mnohem víc. Ten nový mě děsí. Nathan tam vypadá poněkud vyšinutě a Stana zase poťouchle. Je to znepokojující. :)
Ale samozřejmě, je to jen tvoje volba.