Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
AngloGirl napsal(a):
jo, bude =D a na to, co sem napsala su hrdá =D =D
a jo, můžeš to brat jako kompliment =D
:-)
AngloGirl napsal(a):
jo, bude =D a na to, co sem napsala su hrdá =D =D
a jo, můžeš to brat jako kompliment =D
tím komplimentem jsem myslela to, co napsal 184268, ne to, cos napsala ty, btw nauč se česky, to tvoje "su" mne, jako rodilou Češku, irituje
naninka358 napsal(a):
tím komplimentem jsem myslela to, co napsal 184268, ne to, cos napsala ty, btw nauč se česky, to tvoje "su" mne, jako rodilou Češku, irituje
pěkne jsi mu dala... :-)
184268 napsal(a):
pěkne jsi mu dala... :-)
díky
naninka358 napsal(a):
díky
v pohode...
naninka358 napsal(a):
Však ať si říká "su" jak chce. Je to určitě moravanka nebo někde tak v okolí, protože takhle se tam mluví. To je nářečí, takže nechápu proč tě to irituje. Je to součást českého jazyka, tedy i tvého.
Katka Bošková napsal(a):
Dobře, není problém :-) Nechám se vyfotit a pošlu ti to ok?? ;-D
Tak kde je slibovaná fotka... 3 týdny pryč a pořád nedorazila ;-)
weri napsal(a):
Tak kde je slibovaná fotka... 3 týdny pryč a pořád nedorazila ;-)
Jo! Taky se na ní klepu...
Paulinho napsal(a):
Však ať si říká "su" jak chce. Je to určitě moravanka nebo někde tak v okolí, protože takhle se tam mluví. To je nářečí, takže nechápu proč tě to irituje. Je to součást českého jazyka, tedy i tvého.
Přesněééé =) moje su se mně líbí, já třeba zas nepochopím, proč pražáci nevijů, co je rožni nebo škrk nebo žufan =D