Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak šup sem s návrhama na splnění nové výzvy. Určitě nejsem sama, kdo bude chtít poradit, doporučit seriál apod.
Cha, tak já zjišťuju, že u půky výzev mě zachraňují moje resty a mezery v Tapertverzi :D. Pilot z budoucnosti bude Cleopatra 2525, pilot natočený v minulém století bude Jack of All trades a spin-offem bude Mladý Hercules :D. A je to, hned tři mouchy z krku :D.
Jinak už na nový rok Marie Terezie a hned je z krku koprodukce a včera Frankie Drake mystery a hned je další políčko fuč :D.
Podle skutečné události bude Waco (24.1.)
CrazyGeek napsal(a):
Podle skutečné události bude Waco (24.1.)
Paráda, to mi hodně usnadní hledání ;).
Jako zajímavý adept do kategorie pilotu s názvem hlavní postavy v názvu vypadá Barry (HBO). Bill Hader bude nájemnej vrah, co se dá na divadlo, plus tam budou slušní herci jako Glenn Fleshler (Billions) nebo Anthony Carrigan (nezapomenutelný Victor Zsasz z Gothamu).
tak podle skutečných událostí se mi konečně bude hodit odkládání Narcos a na narážky na jiné seriály Supergirl :-)
lukascoolarik napsal(a):
Jako zajímavý adept do kategorie pilotu s názvem hlavní postavy v názvu vypadá Barry (HBO). Bill Hader bude nájemnej vrah, co se dá na divadlo, plus tam budou slušní herci jako Glenn Fleshler (Billions) nebo Anthony Carrigan (nezapomenutelný Victor Zsasz z Gothamu).
Mělo by to být v názvu pilotu a ne seriálu. Teda aspoň takhle jsem to z toho pochopil.
HansNovy napsal(a):
Mělo by to být v názvu pilotu a ne seriálu. Teda aspoň takhle jsem to z toho pochopil.
To by byla poměrně nesplnitelná výzva, vzhledem k tomu, že drtivá většina názvů pilotů se jmenuje Pilot.
lukascoolarik napsal(a):
To by byla poměrně nesplnitelná výzva, vzhledem k tomu, že drtivá většina názvů pilotů se jmenuje Pilot.
Nesplnitelná by nebyla ale je tam starašný hledání a koukání na seriály který člověka ani nezajímají. V tom případě jestli je to tak jak říkáš tak je to príma. ;)
Ak mate radi trosku cierny humor, tak vynikajuca show, ktora ma v nazvu meno postavy: Happy!, pripadne pouzitelna aj v kategorii s jednoslovnym nazvom a aj s nealfanumerickym znakom :) ale tam sa da pouzit aj vyborna britska vecicka End of the F***ing World taktiez pouzitelna aj v dalsej kategorii (koprodukcia netflix+Channel 4)