Diskuzní fórum

Výzva 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
11. 1. 2018 / 14:18:52 (před 6 roky)
off

Tak šup sem s návrhama na splnění nové výzvy. Určitě nejsem sama, kdo bude chtít poradit, doporučit seriál apod.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 1. 2018 / 19:18:40 (před 6 roky)
off

Cha, tak já zjišťuju, že u půky výzev mě zachraňují moje resty a mezery v Tapertverzi :D. Pilot z budoucnosti bude Cleopatra 2525, pilot natočený v minulém století bude Jack of All trades a spin-offem bude Mladý Hercules :D. A je to, hned tři mouchy z krku :D.

Jinak už na nový rok Marie Terezie a hned je z krku koprodukce a včera Frankie Drake mystery a hned je další políčko fuč :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 1. 2018 / 19:47:48 (před 6 roky)
off

Podle skutečné události bude Waco (24.1.)

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 1. 2018 / 19:53:11 (před 6 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Podle skutečné události bude Waco (24.1.)

Paráda, to mi hodně usnadní hledání ;).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
11. 1. 2018 / 20:42:38 (před 6 roky)
off

Jako zajímavý adept do kategorie pilotu s názvem hlavní postavy v názvu vypadá Barry (HBO). Bill Hader bude nájemnej vrah, co se dá na divadlo, plus tam budou slušní herci jako Glenn Fleshler (Billions) nebo Anthony Carrigan (nezapomenutelný Victor Zsasz z Gothamu).

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
11. 1. 2018 / 21:01:21 (před 6 roky)
on

tak podle skutečných událostí se mi konečně bude hodit odkládání Narcos a na narážky na jiné seriály Supergirl :-)

HansNovy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
11. 1. 2018 / 21:11:51 (před 6 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Jako zajímavý adept do kategorie pilotu s názvem hlavní postavy v názvu vypadá Barry (HBO). Bill Hader bude nájemnej vrah, co se dá na divadlo, plus tam budou slušní herci jako Glenn Fleshler (Billions) nebo Anthony Carrigan (nezapomenutelný Victor Zsasz z Gothamu).

Mělo by to být v názvu pilotu a ne seriálu. Teda aspoň takhle jsem to z toho pochopil.

Hans
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
11. 1. 2018 / 21:23:31 (před 6 roky)
off
HansNovy napsal(a):

Mělo by to být v názvu pilotu a ne seriálu. Teda aspoň takhle jsem to z toho pochopil.

To by byla poměrně nesplnitelná výzva, vzhledem k tomu, že drtivá většina názvů pilotů se jmenuje Pilot.

HansNovy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
11. 1. 2018 / 21:30:00 (před 6 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

To by byla poměrně nesplnitelná výzva, vzhledem k tomu, že drtivá většina názvů pilotů se jmenuje Pilot.

Nesplnitelná by nebyla ale je tam starašný hledání a koukání na seriály který člověka ani nezajímají. V tom případě jestli je to tak jak říkáš tak je to príma. ;)

Hans
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
11. 1. 2018 / 21:36:36 (před 6 roky)
off

Ak mate radi trosku cierny humor, tak vynikajuca show, ktora ma v nazvu meno postavy: Happy!, pripadne pouzitelna aj v kategorii s jednoslovnym nazvom a aj s nealfanumerickym znakom :) ale tam sa da pouzit aj vyborna britska vecicka End of the F***ing World taktiez pouzitelna aj v dalsej kategorii (koprodukcia netflix+Channel 4)

The Order 1908
1/17
1234567 ... 17