Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tesa. napsal(a):
Pilot seriálu, kterému předcházel film môže byť aj Little women? Tam primárne predchádzala kniha, ale bolo na to veľa spracovaní seriálových aj filmových
Myslím si, že je to buď myšleno dějově, např. Minority report, nebo by to muselo přímo říct, že je to založeno na filmové verzi. Jako když chtěli natočit seriál, který by byl pokračováním, v tomto případě třeba i remakem, filmu Velmi nebezpečné známosti.
pilot seriálu s menom postavy...môžem tak brať aj black lightning?
Tina333 napsal(a):
pilot seriálu s menom postavy...môžem tak brať aj black lightning?
Už jednou tu psali, že super hrdinská ani jiná přezdívka se tak nebere. Jen křestní, nebo příjmení. Taky by si tam bývak hodil.
Ahoj, nejsem zrovna člověk, co tráví spoustu času u programu televize, spíše si to co chci vidět, vybírám a pak stahuji. Mé znalosti seriálů a čas jsou dost omezené, tak mne napadlo se zeptat na radu tady. Když už se dívám, tak se chci bavit, takže prosím žádné hluboké psycho, spíš oddechovky. Jediné dva seriály, co jsem za poslední tři roky viděla celé, spíš tedy stáhla, byly The Vampire Diaries (Upíří deníky) a Hart of Dixie (Doktorka z Dixie). Oba dva se mi moc líbily, ikdyž to byl velmi odlišný žánr. Nevíte prosím o něčem podobném, kde by základem byl trojúhelník holka + 2 kluci (jeden "dobrý", ten druhý "bad boy" - za podmínky, že nakonec skončí s tím druhým, s kterým vždy tvoří "výbušnou směs"). Pokud v tom bude i humor a nějaké super "hlášky", tím líp, na žánru a prostředí nezáleží, na inteligenci autorů a herců ano. Hlavně žádné teen seriály čistě ze střední školy, to by mne vzhledem k věku nebavilo. A taky bych vynechala všechny české seriály i zahraniční typu "v lednu“ je ráno a v "březnu" se koukám na to, co se stalo ten samý den večer (tak prosím žádná Ordinace, Ulice, 90210, Esmeralda atd.) Děkuji.
poklad159 napsal(a):
Ahoj, nejsem zrovna člověk, co tráví spoustu času u programu televize, spíše si to co chci vidět, vybírám a pak stahuji. Mé znalosti seriálů a čas jsou dost omezené, tak mne napadlo se zeptat na radu tady. Když už se dívám, tak se chci bavit, takže prosím žádné hluboké psycho, spíš oddechovky. Jediné dva seriály, co jsem za poslední tři roky viděla celé, spíš tedy stáhla, byly The Vampire Diaries (Upíří deníky) a Hart of Dixie (Doktorka z Dixie). Oba dva se mi moc líbily, ikdyž to byl velmi odlišný žánr. Nevíte prosím o něčem podobném, kde by základem byl trojúhelník holka + 2 kluci (jeden "dobrý", ten druhý "bad boy" - za podmínky, že nakonec skončí s tím druhým, s kterým vždy tvoří "výbušnou směs"). Pokud v tom bude i humor a nějaké super "hlášky", tím líp, na žánru a prostředí nezáleží, na inteligenci autorů a herců ano. Hlavně žádné teen seriály čistě ze střední školy, to by mne vzhledem k věku nebavilo. A taky bych vynechala všechny české seriály i zahraniční typu "v lednu“ je ráno a v "březnu" se koukám na to, co se stalo ten samý den večer (tak prosím žádná Ordinace, Ulice, 90210, Esmeralda atd.) Děkuji.
I přes to, že to do výzvy 2018 zrovna nepatří, ti za mě můžu doporučit z fantasy např.: Lost girl, True blood nebo Bitten, z normálních pak např.: Younger. A když se ti líbily Deníky, můžeš zkusit i The Originals.
Neporadíte mi někdo nějaký koprodukční seriál? Nejlíp z tohohle roku. Díky :)
phoebess napsal(a):
napadá mě třeba Harlots nebo Taboo, ale oba jsou z 2017, tak nevím, jestli ti to pomůže :)
phoebess napsal(a):
Britannia
McMafia
Collateral
Většinu z výzvu už mám, ale nemůžu vymyslet seriál, na který bylo naráženo v jiném seriálu. Zmiňované Downton Abbey mám již zkouknuté dávno celé.
Poradí mi někdo? Díky :)
TerushQaH napsal(a):
Většinu z výzvu už mám, ale nemůžu vymyslet seriál, na který bylo naráženo v jiném seriálu. Zmiňované Downton Abbey mám již zkouknuté dávno celé.
Poradí mi někdo? Díky :)
myslím, že už jsem to taky jednou zmiňovala, ale koukni tady :-) https://www.serialzone.cz/serial/2-socky/narazky měla by sis tam vybrat :D