Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nemusíš se omezovat. Prostě se podívej u seriálů, o kterých uvažuješ, jestli na ně bylo naráženo, a jistě brzy něco najdeš.
Nevíte, prosím, proč mi nejde zadat do výzvy serial "Inside No. 9" ?
Napadají mě 2 chyby. Máš pilot ohodnocený? A do kterého políčka to zadáváš?
ševča napsal(a):
Napadají mě 2 chyby. Máš pilot ohodnocený? A do kterého políčka to zadáváš?
Moc děkuji za radu, neměla jsem ohodnocený :-D
Mohla bych přidat seriál Stargate Origins jako "pilot, kterému předcházel film"? On totiž dějově je před filmem, ale natočen byl až po, takže jak se to tedy počítá?
Já bych řekla, že film v podstatě předchází všem Stargate seriálům.
TerushQaH napsal(a):
Většinu z výzvu už mám, ale nemůžu vymyslet seriál, na který bylo naráženo v jiném seriálu. Zmiňované Downton Abbey mám již zkouknuté dávno celé.
Poradí mi někdo? Díky :)
Udělej to obráceně - otevři si seriál na který máš chuť kouknout a v záložce další najdeš políčko "narážky". Nejdříve uvidíš na jaký seriál v něm bylo naráženo a o trochu níže můžeš zjistit, jestli na něho bylo naráženo v nějakém jiném a jestli ti do výzvy vyhovuje.
Počítá se The Looming Tower jako Pilot seriálu podle skutečné události? Mělo by to být podle knihy, která se zakládá na skutečných událostech, máme tam i skutečné nahrávky toho psychopata, ale i tak si tím nejsem nějak jistý a proto se raději zeptám :)
Já osobně bych řekla, že pokud to není podle beletristické knihy jen inspirované něčím skutečným, což tenhle případ není, tak je i seriál podle skutečné události. To už pak ale mnohdy záleží i na tom zpracování. Oni třeba řeknou, že je to podle knihy, ale pak si seriál v případech, kdy se skutečnost a kniha rozcházejí, přikloní na stranu skutečnosti.
Po nějaké době jsem sestavil další seznam pro výzvu, tak snad ještě někomu pomůže při hledání ideálního seriálu. :)
Nejznámější seriály s jednoslovným názvem.