Diskuzní fórum

Výzva 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
31. 12. 2018 / 19:37:21 (před 5 roky)
off

Já dneska na poslední chvíli dělám pár posledních výměn - počítám, že ještě jednu stihnu.

Andvejka17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
1. 1. 2019 / 15:30:53 (před 5 roky)
off

Mám splněno 80%, u některých pilotů jsem vyloženě trpěla, některé si naopak užívala a rozhodla se seriál vidět celý. Jsem zvědavá, jaká bude letošní výzva (jestli tedy bude...)

-Ajka
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 1. 2019 / 17:43:50 (před 5 roky)
off

Výzva splněna na 100%. Některý seriály byli něco hrozného, něco ušlo a 4 seriály jsem jsi oblíbila.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
1. 1. 2019 / 19:28:35 (před 5 roky)
off

To já mám ve výzvě deset ukončených seriálů a deset (potenciálně) pokračujících. Z ukončených jsem pět viděla celých, čtyři sleduju nebo je mám víceméně v plánu a jen jeden neplánuju zařadit do watchlistu. Z neukončených sleduju (nebo čekám na další sérii) osm, na zbylé dva se případně podívám, pokud bude nálada, nebo nebude něco lepšího po ruce. Takže pro mě je výzva podařená záležitost (doufám, že bude další), k některým seriálům bych se bez ní docela jistě nepropracovala.

hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
11. 1. 2019 / 22:22:25 (před 5 roky)
off

kfilmu.net už je výzva 2019, nemůžu se dočkat na seriálovou.

Nejlepší film je seriál.
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
12. 1. 2019 / 10:58:48 (před 5 roky)
off

Tak já jsem letos splnila na 75%. A jsem moc ráda, že jsem do toho šla, našla jsem díky tomu seriály, na který bych se normálně nekoukla. Takže díky za výzvu 2018 a doufám, že bude i letos.

sevcte
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
12. 1. 2019 / 21:30:46 (před 5 roky)
off

Ja letos poprve a 100%. Vyzvu povazuju za uzasny napad a mela jsem o obrovsky duvod vic, si rozsirit serialove obzory :) posledni serial jsem dokoukavala doslova za pet minut dvanact. Uz jen cekam na hodnoceni a pevne verim, ze letos bude vyzva nova :) nevite nahodou, kdy ji muzu ocekavat?

hanee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
16. 10. 2019 / 08:13:45 (před 5 roky)
off

Je opravdu škoda, že nejsou trofeje.

Nejlepší film je seriál.
17/17
1 ... 11121314151617