Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já dneska na poslední chvíli dělám pár posledních výměn - počítám, že ještě jednu stihnu.
Mám splněno 80%, u některých pilotů jsem vyloženě trpěla, některé si naopak užívala a rozhodla se seriál vidět celý. Jsem zvědavá, jaká bude letošní výzva (jestli tedy bude...)
Výzva splněna na 100%. Některý seriály byli něco hrozného, něco ušlo a 4 seriály jsem jsi oblíbila.
To já mám ve výzvě deset ukončených seriálů a deset (potenciálně) pokračujících. Z ukončených jsem pět viděla celých, čtyři sleduju nebo je mám víceméně v plánu a jen jeden neplánuju zařadit do watchlistu. Z neukončených sleduju (nebo čekám na další sérii) osm, na zbylé dva se případně podívám, pokud bude nálada, nebo nebude něco lepšího po ruce. Takže pro mě je výzva podařená záležitost (doufám, že bude další), k některým seriálům bych se bez ní docela jistě nepropracovala.
kfilmu.net už je výzva 2019, nemůžu se dočkat na seriálovou.
Tak já jsem letos splnila na 75%. A jsem moc ráda, že jsem do toho šla, našla jsem díky tomu seriály, na který bych se normálně nekoukla. Takže díky za výzvu 2018 a doufám, že bude i letos.
Ja letos poprve a 100%. Vyzvu povazuju za uzasny napad a mela jsem o obrovsky duvod vic, si rozsirit serialove obzory :) posledni serial jsem dokoukavala doslova za pet minut dvanact. Uz jen cekam na hodnoceni a pevne verim, ze letos bude vyzva nova :) nevite nahodou, kdy ji muzu ocekavat?