Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
HansNovy napsal(a):
Mělo by to být v názvu pilotu a ne seriálu. Teda aspoň takhle jsem to z toho pochopil.
Tahle interpretace je opravdu vtipná, protože pak by například kategorie "Pilot seriálu s jednoslovným názvem" byla snadno splnitelná, protože jak říká lukas, většinou se pilot jmenuje Pilot :D
Hodil by se mi tip na seriál, kterému předcházel film. A prosím ne Star trek :D Google mi v tomto tématu nechce příliš vyjít vstříc.
Ajka1993 napsal(a):
Hodil by se mi tip na seriál, kterému předcházel film. A prosím ne Star trek :D Google mi v tomto tématu nechce příliš vyjít vstříc.
Co třeba Lethal Weapon ;)? To byla poměrně známá filmová série, podle které je teďka ten seriál ;). Nebo Training day :-).
Ajka1993 napsal(a):
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_television_programs_based_on_films staci ? :D
Ještě jeden osobní tip na pilot seriálu se jménem postavy v názvu - The Marvelous Mrs. Maisel. Zatím jsem si našel čas jenom na jednu epizodu, ale bylo to skvělý, plus to vyhrálo dva Zlaté glóby a u nás se o tom skoro nemluví, což by se mělo napravit. :-D
Seriál, kterému předcházel film: Romper Stomper
https://www.serialzone.cz/serial/romper-stomper/
Zrovna koukám na pilot :)
Seriál navazující na film - zasekla jsem se na M*A*S*H, ne a ne si vzpomenout, jestli jsem zrovna pilot viděla...
Taky jsem ale narazila na The Librarians.
Navazující na film mě tam sedí minority report, ten se hodí mě a pak mě napadl z těch co už mám limitlees, mash, swat, hannibal
A seriál co má nad 100 epizod? Dobře takže se přiznám nikdy jsem neviděla Teorii velkého třesku teď se to hodilo koukla jsem a zase to klidně půjde okolo mě dál :-)
Tady jsem sestavil seznam nejznámějších seriálů, které mají více než 100 epizod.