Diskuzní fórum

Výzva 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 1. 2018 / 03:09:38 (před 6 roky)
off
m.abrams napsal(a):

Tady jsem sestavil seznam nejznámějších seriálů, které mají více než 100 epizod.

Díky za to ;). A jestli má teda Blue Bloods přes 100 epek, tak mám konečně důvod podívat se na ten pilot, který se mi už nějaký ten rok netečně válí na disku :D. Yay! :D

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 1. 2018 / 03:32:55 (před 6 roky)
on
andromache napsal(a):

Díky za to ;). A jestli má teda Blue Bloods přes 100 epek, tak mám konečně důvod podívat se na ten pilot, který se mi už nějaký ten rok netečně válí na disku :D. Yay! :D

Není zač :-) To já se zase konečně vrhnu na Star Trek: The Next Generation

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
12. 1. 2018 / 10:01:11 (před 6 roky)
off

Prosím o radu, nemůžu najít ucházející seriál ze sousedního státu, podle skutečné události a český seriál. Díky! :)

Nerya
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 1. 2018 / 10:06:29 (před 6 roky)
off
Destinytte napsal(a):

Prosím o radu, nemůžu najít ucházející seriál ze sousedního státu, podle skutečné události a český seriál. Díky! :)

Ja som tak hľadla seriál zo susedného štátu :D ale nájsť niečo čo by som aj chcela vidieť mi dalo celkom zabrať :D Maďarský mi našlo jedine na imdb a poľský je online od druhej série :D takže som bohužiaľ skončila pri českom :-/ lepšie ako nič... ja osobne idem kuk Dabing Street ;) a pilot zo seriálu Oteckovia (SR) ťa myslím nezabije, nie je dlhý a dá sa to prežiť ;)

Podľa skutočnej udalosti by sa rátal seriál Harlots? Mám to v Chci vidět a pri obsahu sa píše toto: Harlots je založen na příbězích skutečných žen. Ale predsa len si tým nie som celkom istá.

Na konci mojej križovatky stojí dom. Na brehu jazera. Skutočný,nevysnívaný.
Editováno: 2x | Naposledy: 12. 1. 2018 / 10:08:55
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 1. 2018 / 10:12:38 (před 6 roky)
off
Destinytte napsal(a):

Co se týče seriálu ze sousedního státu, tak mě napadá Dark...to si tam aspoň dám já :-D A pak už mě napadá Rex, Big Ben, Kobra 11...no prostě takový ty klasický starý kriminálky z televize a to asi nehceš :-D. Pak mě ještě napadá Za sklom-to je prej dobrý. Podle skutečné události si tam dám Waco...je to Koreshovi, známém lídru kultu. Ale to ještě neběželo, až za 12 dní....a český sama nevím :-D

Ajka1993
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 1. 2018 / 10:56:05 (před 6 roky)
off
Destinytte napsal(a):

Podle skutečné události je třeba Orange is the new black pokud si neviděla.

Nebo zkus mrknout na tento článek: https://www.scoopwhoop.com/tv-shows-based-on-real-life/#.3odxvvlwr

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 1. 2018 / 11:02:56 (před 6 roky)
off
Destinytte napsal(a):

Seriál ze sousedního státu je celkem těžký :D ale co třeba Kobra 11? :D
podle skutečné události: American Crime Story třeba... The Crown... Narcos... jsou asi nejlepší současné

Z českých je dobré třeba České století, Hořící keř, Pustina, Terapie

And when my time is up, have I done enough?
Prochmen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
12. 1. 2018 / 11:49:56 (před 6 roky)
off

S jménem postavy v názvu mě napadl Lucifer, podle skutečné události je i Breaking Bad nebo třeba Scrubs, kdyby to někdo neviděl.
Potřebovala bych poradit s nějakou kvalitní koprodukcí prosím pěkně :)

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
12. 1. 2018 / 12:02:59 (před 6 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Ještě jeden osobní tip na pilot seriálu se jménem postavy v názvu - The Marvelous Mrs. Maisel. Zatím jsem si našel čas jenom na jednu epizodu, ale bylo to skvělý, plus to vyhrálo dva Zlaté glóby a u nás se o tom skoro nemluví, což by se mělo napravit. :-D

Tak to je super nápad, děkuji za tip a vypadá to dobře .o)

Jenny
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 1. 2018 / 12:10:31 (před 6 roky)
on
Ajka1993 napsal(a):

Podle skutečné události je třeba Orange is the new black pokud si neviděla.

Nebo zkus mrknout na tento článek: https://www.scoopwhoop.com/tv-shows-based-on-real-life/#.3odxvvlwr

Nebo někdo udělejte seznam. :D Přidám pak link přímo do výzvy. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.