Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
m.abrams napsal(a):
Tady jsem sestavil seznam nejznámějších seriálů, které mají více než 100 epizod.
Díky za to ;). A jestli má teda Blue Bloods přes 100 epek, tak mám konečně důvod podívat se na ten pilot, který se mi už nějaký ten rok netečně válí na disku :D. Yay! :D
andromache napsal(a):
Díky za to ;). A jestli má teda Blue Bloods přes 100 epek, tak mám konečně důvod podívat se na ten pilot, který se mi už nějaký ten rok netečně válí na disku :D. Yay! :D
Není zač :-) To já se zase konečně vrhnu na Star Trek: The Next Generation
Prosím o radu, nemůžu najít ucházející seriál ze sousedního státu, podle skutečné události a český seriál. Díky! :)
Destinytte napsal(a):
Prosím o radu, nemůžu najít ucházející seriál ze sousedního státu, podle skutečné události a český seriál. Díky! :)
Ja som tak hľadla seriál zo susedného štátu :D ale nájsť niečo čo by som aj chcela vidieť mi dalo celkom zabrať :D Maďarský mi našlo jedine na imdb a poľský je online od druhej série :D takže som bohužiaľ skončila pri českom :-/ lepšie ako nič... ja osobne idem kuk Dabing Street ;) a pilot zo seriálu Oteckovia (SR) ťa myslím nezabije, nie je dlhý a dá sa to prežiť ;)
Podľa skutočnej udalosti by sa rátal seriál Harlots? Mám to v Chci vidět a pri obsahu sa píše toto: Harlots je založen na příbězích skutečných žen. Ale predsa len si tým nie som celkom istá.
Destinytte napsal(a):
Co se týče seriálu ze sousedního státu, tak mě napadá Dark...to si tam aspoň dám já :-D A pak už mě napadá Rex, Big Ben, Kobra 11...no prostě takový ty klasický starý kriminálky z televize a to asi nehceš :-D. Pak mě ještě napadá Za sklom-to je prej dobrý. Podle skutečné události si tam dám Waco...je to Koreshovi, známém lídru kultu. Ale to ještě neběželo, až za 12 dní....a český sama nevím :-D
Destinytte napsal(a):
Podle skutečné události je třeba Orange is the new black pokud si neviděla.
Nebo zkus mrknout na tento článek: https://www.scoopwhoop.com/tv-shows-based-on-real-life/#.3odxvvlwr
Destinytte napsal(a):
Seriál ze sousedního státu je celkem těžký :D ale co třeba Kobra 11? :D
podle skutečné události: American Crime Story třeba... The Crown... Narcos... jsou asi nejlepší současné
Z českých je dobré třeba České století, Hořící keř, Pustina, Terapie
S jménem postavy v názvu mě napadl Lucifer, podle skutečné události je i Breaking Bad nebo třeba Scrubs, kdyby to někdo neviděl.
Potřebovala bych poradit s nějakou kvalitní koprodukcí prosím pěkně :)
lukascoolarik napsal(a):
Ještě jeden osobní tip na pilot seriálu se jménem postavy v názvu - The Marvelous Mrs. Maisel. Zatím jsem si našel čas jenom na jednu epizodu, ale bylo to skvělý, plus to vyhrálo dva Zlaté glóby a u nás se o tom skoro nemluví, což by se mělo napravit. :-D
Tak to je super nápad, děkuji za tip a vypadá to dobře .o)
Ajka1993 napsal(a):
Podle skutečné události je třeba Orange is the new black pokud si neviděla.
Nebo zkus mrknout na tento článek: https://www.scoopwhoop.com/tv-shows-based-on-real-life/#.3odxvvlwr
Nebo někdo udělejte seznam. :D Přidám pak link přímo do výzvy. :D