Diskuzní fórum

Výzva 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 1. 2018 / 12:14:04 (před 6 roky)
on
Nerya napsal(a):

a pilot zo seriálu Oteckovia (SR) ťa myslím nezabije, nie je dlhý a dá sa to prežiť ;)

No je to dlouhý a k zabití. Máte lepší seriály třeba Doktor Dokonalý, který navíc tuším šel u nás s dabingem!, takže pokud je někdo mladší ročník a nerozumí, tak tohle je jeho šance. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
blanka57
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
12. 1. 2018 / 12:16:21 (před 6 roky)
off
Destinytte napsal(a):

Prosím o radu, nemůžu najít ucházející seriál ze sousedního státu, podle skutečné události a český seriál. Díky! :)

Ze sousedního státu je docela dobrý polský serial Belfer, zkus :-)

m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
12. 1. 2018 / 13:12:27 (před 6 roky)
on
Nerya
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 1. 2018 / 13:38:30 (před 6 roky)
off
Fruiko napsal(a):

No je to dlouhý a k zabití. Máte lepší seriály třeba Doktor Dokonalý, který navíc tuším šel u nás s dabingem!, takže pokud je někdo mladší ročník a nerozumí, tak tohle je jeho šance. :D

Sto ľudí, sto chutí :) Doktora som sem tam zahliadla ale pripadalo mi to len ako úbohá kópia Dr. Housea mixnutého s Bones, takže nič pre mňa :)

Na konci mojej križovatky stojí dom. Na brehu jazera. Skutočný,nevysnívaný.
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 1. 2018 / 14:02:34 (před 6 roky)
off
m.abrams napsal(a):

Seznam seriálů se jménem postavy v názvu.

Super seznam, ještě bych tam přidala Constantine :-)

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
12. 1. 2018 / 15:23:19 (před 6 roky)
off

Splňuje seriál Happy! podmínku názvu postavy ze seriálu? A kdo už viděl, stojí to za to?

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 1. 2018 / 15:44:43 (před 6 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Z českých je dobré třeba České století, Hořící keř, Pustina, Terapie

Hořící keř je braný jako český? Nééé, já se radovala, že když to dělala Agniezska Holland, že si to budu moct hodit do seriálů od sousedů :D. A jinak ten je taky podle skutečné události, kdyby někdo potřeboval zaplnit kolonku :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
12. 1. 2018 / 15:46:01 (před 6 roky)
off
foruska napsal(a):

Splňuje seriál Happy! podmínku názvu postavy ze seriálu? A kdo už viděl, stojí to za to?

Já myslím, že jo, když se tak jmenuje ten praštěný kůň :D. A jinak já to viděla a otázka jestli to stojí se těžce odpovídá ;). Záleží na tom, jak moc vysokou toleranci máš vůči totálním šílenostem :D: Já jsem několikrát zírala naprosto nevěřícně, ale stejně si pustím další díly :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
mayas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
12. 1. 2018 / 16:25:13 (před 6 roky)
off

A počítá se Marie Terezie jako podle skutečné události? Je to o panovnici, tak by mohla, ne? :)

andromache
12. 1. 2018 / 16:37:26 (před 6 roky)
off
mayas napsal(a):

A počítá se Marie Terezie jako podle skutečné události? Je to o panovnici, tak by mohla, ne? :)

Já myslím, že mohla ;). Minimálně dvě události odehrávající se ve filmu jsou historicky doložené, jakože se fakt stali a nejsou jenom scénáristicky přikrášlené ;). Což mě vlastně tak napadá, že by tam tím pádem mohla spadat i Victoria, na kterou se už chvíli chystám :).