Diskuzní fórum

Výzva 2018

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

misa-k
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
14. 1. 2018 / 00:15:48 (před 6 roky)
off

Tak mám 45 % zatím.. možná to dokončím a možná taky ne ale je to celkem legrace ( V tom dobrým a to špatným slova smyslu) :-)
PS: Ty seznamy jsou perfektní, jen tak dále těch seznamech.

m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
14. 1. 2018 / 01:00:41 (před 6 roky)
on

Seriály ukončené po první sérii

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!
Lollie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
14. 1. 2018 / 01:03:33 (před 6 roky)
off
m.abrams napsal(a):

WOOOW :O Super, ďakujeme krásne :)

Engeneer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
14. 1. 2018 / 20:47:16 (před 6 roky)
off

Měl bych otázku ohledně Counterpart. Pilot jsem viděl v předpremiéře ještě v roce 2017, ale do loňské výzvy se mi nezapočítal. Můžu ho nechat v pilotech 2018? Ono to je celkem jedno, protože letošních pilotů uvidím desítky, ale zajímá mě “oficiální” postoj k takové situaci. :D

Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 1. 2018 / 23:49:42 (před 6 roky)
off
Prochmen napsal(a):

Ještě jeden dotaz... Black Mirror se odehrává v budoucnosti že?

No nikdy jsem si nevšimla, že by v seriálu/epizodě zmiňovaly o který rok se jedná ... takže těžko říct.
Ale sama za sebe (i z kontextu seriálu) bych řekla, že ano.

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2018 / 23:50:18
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
15. 1. 2018 / 02:14:30 (před 6 roky)
off

Hm, tak v letošní výzvě mi vychází nějak podezřele moc britské tvorby na sledování :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Ajka1993
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
15. 1. 2018 / 11:07:40 (před 6 roky)
off
Prochmen napsal(a):

Ještě jeden dotaz... Black Mirror se odehrává v budoucnosti že?

Z popisu seriálu: Charlie Brooker nastavuje dnešní společnosti své černé zrcadlo a varuje nás před budoucností, která může být nečekaně blízko.

Takže ano, určitě to lze zařadit do seriálu z budoucnosti :)

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 1. 2018 / 13:36:19 (před 6 roky)
off
m.abrams napsal(a):

Ještě by bylo super, kdyby někdo doporučil seriály ukončené po první sérii, které ale měly uspokojivý závěr. Protože když už by mě bavil pilot, tak bych se chtěla podívat rovnou na celé ;-)

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
15. 1. 2018 / 20:17:50 (před 6 roky)
off
m.abrams napsal(a):

Všechny ty seznamy jsou super věc, od začátku fungují skvěle, ale tady se výborně osvědčily :-)
Jen u této kategorie jsem přemýšlela, proč se nejmenuje Seriály, které mají pouze jednu sérii. Neboli jestli je rozdíl mezi těmi, které jsou rovnou natočeny jako jednorázová záležitost, a těmi, u kterých další série být mohla, ale nebyly prodlouženy. Ale asi to zbytečně moc pitvám :-)

m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
15. 1. 2018 / 22:24:03 (před 6 roky)
on
Nira napsal(a):

Všechny ty seznamy jsou super věc, od začátku fungují skvěle, ale tady se výborně osvědčily :-)
Jen u této kategorie jsem přemýšlela, proč se nejmenuje Seriály, které mají pouze jednu sérii. Neboli jestli je rozdíl mezi těmi, které jsou rovnou natočeny jako jednorázová záležitost, a těmi, u kterých další série být mohla, ale nebyly prodlouženy. Ale asi to zbytečně moc pitvám :-)

Tak v tomhle seznamu je sepsaná pouze Velká pětka a ta minisérie moc nedělá, takže to jsou všechno zrušené seriály. Těch pár minisérií od roku 2010 jsem tam ani nedával (The Assets, The Dovekeepers, Rosemary's Baby, The Slap, The Astronaut Wives Club, Madoff, When We Rise, Shots Fired)

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 1. 2018 / 22:25:47